世界上有兩個民族比吉卜賽人更賤格:塞爾維亞人同巴勒斯坦人

196 回覆
410 Like 54 Dislike
吉卜賽人最多係偷呃拐騙,塞爾維亞人同巴勒斯坦人直頭係反人類
塞爾維亞人係1990年代屠殺波斯尼亞人,巴勒斯坦人就為咗實現佢哋所謂建國夢係世界各地搞恐怖襲擊
呢兩種民族係地球上永遠消失,世界就會和平好多
巴勒斯坦人咁做係賤格,咁19年既香港人...
你睇少中國人?
巴勒狗癲好多
支那人呢?
吉卜賽人好似仲要係冇得揀,要佢地唔生仔陷族產先解決到
香港人果種賤格算係世界第一
果啲塞爾維亞人都絕對唔係善男信女,當年一見到波斯尼亞人就殺,每個塞爾維亞人都係果時殺過波斯尼亞人
你未見識過外面。
波斯尼亞主要信奉回教,連登仔話回教徒抵殺喎
2019年真係有對家比香港人殺害咩咁都可以比較
祖高域係一個滿手鮮血嘅網球手,唔知當年祖高域殺過幾多波斯尼亞人呢?
薩拉熱窩的茱麗葉(蛔)
波斯尼亞人殺過嘅塞爾維亞人同塞爾維亞人殺死嘅波斯尼亞人相比只係零頭
猶太復國運動都恐襲左好多次啦
土耳其都屠庫爾德人啦
最好其實係陷球鏟 咁樣先世界和平
猶太復國運動有正當需要
伊斯蘭回教成日強調巴打活,但其他56個蛔教國家冇一個肯收巴勒斯坦人,我同條from the river to the sea左膠鬼佬講即刻收皮啞撚咗
從來都係反對伊斯蘭恐怖主義、原教旨主義,唔係反對伊斯蘭宗教

係班左膠標籤人咋嘛

土耳其多數人係世俗化伊斯蘭信徒
伊朗好多人係反對政教合一支持世俗化嘅信徒
邊忽有人話過要殺佢哋?一直都係針對恐怖分子講

第一批移民歐洲嘅穆斯林係土耳其人,土耳其人喺歐洲咁耐都冇事發生
係, 同樣捉左好多人質係監獄
19年嘅香港人咪比中共壓迫囉,香港而家爛埋,你都係想人咁講啫
唔係話佢嘅需要唔正當 但揸住本聖經就話塊地係你嘅同自古而來都幾異曲同工
要幫巴勒躝坦平反一下
全世界恐襲嘅係成個回教
要佢一個國家食晒回豬啲罪孽好似過分過啲
點樣全世界恐襲嘅係成個回教?
你喺見到回教徒係咪當佢地係炸彈人?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞