世界上有兩個民族比吉卜賽人更賤格:塞爾維亞人同巴勒斯坦人

196 回覆
410 Like 54 Dislike
但至少真係有猶太人住喺嗰度先
唔似釣魚台
歐洲進入現代文明嘅 debuff 就係毀咗自身嘅基督教根基,歐洲伊斯蘭化純屬穆斯林低端人口填補咗基督徒低端人口俾社會精英淘汰後嘅空缺
我地都係中國人
你點知太子站冇?
印度佬問你做乜睇佢哋唔起呀 🙏🙏🙏
中國人係功利主義 自私自利
所以我地計數先咁好
問題係佢地二戰後住入去嘅理據係聖經話塊地屬於佢地 個理據一句講曬就係自古以來
不過我都明 傾唔掂數就得返殺人一條路行架啦 暴力解決唔到問題 但種族滅絕可以
聽故唔好駁故 總之處女都可以生仔
印度?
19年香港人有得到外國嘅資助支持咩?有無人俾火箭香港人用啊?個類比錯撚晒
共產黨最叻就係屈鳩人
山東支那人同67暴動D柒頭你又點睇https://zh.m.wikipedia.org/zh-hk/百日无孩
講啫,有冇人聽一回事,都係睇有幾多人住。
現實上確實係有猶太人住當地,同穆斯林混居。
巴勒斯坦人亦唔存在,實際係埃及人,約旦人,
阿拉伯人等等大混合。

當然一戰前都係穆斯林,不用分得那麼細。
猶太人唔信架
中國係自殘
理論上唔存在波斯尼亞人種,因為佢地同塞爾維亞人係同種,只係宗教唔同。塞爾維亞人認為波斯尼亞人係25仔。

波斯尼亞戰爭其實係宗教戰爭黎,信東正教嘅塞爾維亞人打信回教嘅塞爾維亞人,信天主教嘅克羅地亞人係旁邊食花生抽水。
賤格嚟講普遍香港人都唔算賤,但有某部份真係頂級賤格所以拉高咗個比率
塞爾維亞形象唔好都係因為波斯尼亞同科索沃2單野。本身唔算太差,只係窮D姐
所以要世人接受伊斯蘭 就一定要全面世俗化
始終有有好多唔程度嘅原教旨信徒 成數都仲好多
伊斯蘭同其他族群分割 無法融合
好易會走恐怖 原教伊斯蘭
例如英國出世長大嘅伊斯蘭 都可以走去isis做聖戰新娘
唔食豬肉 hala 每幾點要祈禱 結咗婚包頭要包頭
要做到同他族共存 就唔可以再有呢啲忠誠行為
點止,土耳其當年屠左成百萬亞美尼亞人
一戰反帝國搞分離主義先有一戰
結果輪到自己做大國就做返帝國嘢

所以波斯尼亞同科索沃2單嘢先搞到形象唔好
比巴勒斯坦賤種更賤種既就係歐美左膠
塞爾維亞都好慘嘅,完全冇海岸線,發展唔到。波斯尼亞等於回教版塞爾維亞。

克羅地亞先係大贏家,南斯拉夫個陣佢地攞最多資源,獨立後塞爾維亞同佢地有衝突,但人種宗教都唔同,反而容易解決。
其實塞爾維亞攪到咁,南斯拉夫係有責任,佔南斯拉夫超過一半嘅塞爾維亞人長期俾南斯拉夫係政治同經濟上打壓,南斯拉夫一解體佢地想攞番失去左嘅野係可以理解。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞