世界上有兩個民族比吉卜賽人更賤格:塞爾維亞人同巴勒斯坦人

196 回覆
410 Like 54 Dislike
你知亂畫, 咁波斯尼亞同科索沃撥亂反正都係錯?
南斯拉夫主體唔係塞爾維亞咩?
塞爾維亞與蒙特內哥羅兩國在1992年重新組織成立了南斯拉夫聯邦共和國,希望能夠成為原聯邦的繼承者。然而由於新邊界的劃分問題,導致了前南各國之間爆發了連續十年之久的南斯拉夫內戰。
?
?

......
當時,英美俄係同盟,英國派重兵想從耳其手中,搶黑海出口,也就是為了俄國打開出口,出海助戰..塞爾維亞一直想推翻土耳其伊斯蘭的專政.咁佢的親英美,親俄是正常,而且,俄是信天主教的.有咩理由唔親呢?
波斯尼亞被土耳其專政後.變成回教國,奴性已成.改唔到.
因為白種,在伊斯蘭世界很有面子的.
做個高等白色伊斯蘭人,好過做文明而窮的西方成員.
但係你睇佢地的女人,咪又係做雞,嫁比有錢的阿拉伯/啡色人種..
懶惰,怕犧牲,就係咁的國家國民.

你又唔可以話""唔同情佢地''
講唔出.

心照啦.
香港人炸春卷
土耳其人都幾仆街下,拍得住印度佬

利申:公司做野遇過啲土耳其人
榮譽猶太人
最低劣嘅民族,巴基斯坦唔係第一都係頭五名。

犯罪率高
近親繁殖
大量繁殖
信回教
仇恨外國人

狡猾
唔衞生
當穆斯林人口在一個國家少於2%時,他們是愛好和平的少數民族
https://lih.kg/118912

但係好多like呢個post,今次冇得抵賴
冇藉口話自己冇講過
一單武漢肺炎
搞到全世界死亡人數超過一戰+二戰
全球無數人見唔到親人最後一面
澳洲話要追究中國責任
惡到俾中國貿易限制
中國直情係人類史上最垃圾
咁俄羅斯人烏克蘭人呢, 理論上一樣都係同種,但係同種族都唔一定要係同一個國家
所以咪排隊都未輪到佢囉
依家邊個國家多吉仆賽人?
係,但你要數就唔應該淨係數巴狗,只要係穆斯林什葉派都係賤種
以樓主standard
歐洲:
西葡人 德國人都要消失
亞洲:
日本人 蒙古人 一半南亞人都要消失
幾乎日日電視見到,嗰班呃飲呃食嘅牛鬼蛇神?
「巴勒斯坦人就為咗實現佢哋所謂建國夢係世界各地搞恐怖襲擊」

係猶太人為咗實現佢哋所謂建國夢係巴勒斯坦地區趕走同屠殺本身住喺到嘅阿拉伯人
你D支那5毛狗仲勁啦
巴狗就係恐怖分子強姦犯
有啲阿拉伯國家都頂佢哋唔順
如果唔係佢哋逃難嘅時候
點解埃及唔肯收留佢哋
呢度有的人,被洗腦,洗到變咗阿拉伯人.
信哈馬屍,同信中共一樣.
一係傻,一係任務.
羅馬尼亞
波斯尼亞分3份(如果得),克/塞/回各1份,本身係OK。問題係塞同回想要曬但又冇力食曬,咪攪到而家咁

塞爾維亞雖然十卜塞族共和國,但係又反對佢同塞爾維亞合拼,可能因為太窮關係

科索沃又係差唔多,阿爾巴尼亞十卜科索沃,但係又反對佢同阿爾巴尼亞合拼
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞