國泰港人夫婦之後有兩本passport, 根本唔怕比國泰禁

275 回覆
70 Like 391 Dislike
睇年齡
兩條友一齊買就ban都影響好大
其實依d野
香港政府都未必會問
你憑咩問人?
生日
咁講唔洗bc啦,特衰都可以改名,如果真係有心ban,可以記底身份證號碼,如果佢有bno,就算佢變咗bc,護照上面都會有bno嗰段野,會有身份證號碼。
香港人出名賤格
鐘意比人侮辱
講真,黃屍早幾年又話 國泰迫害手joke
而家又狗衝尤其是UO班乞衣
新移民先會酸人用bno
一陣做特價又狗衝
井底之蛙有佢份
個2夫婦咁臭格 下次搏到懵咪又係上新聞

比人ban 多次
可能貪 有多啲中文或者廣東話嘅戲睇
國泰一早要比人杯
比支那狗操弄都on99
隻支那狗乸係香港攪事就應該要比人屌爆
仲學人串77
呢鋪真香港人屌得隻支那狗太斯文
比我一定篤撚住佢個頭黎屌
支那狗又黎香港攪事正仆街
香港上機可以用bc/bno唔好借d兒係到混淆視聽
依家香港玩緊離境易,過avseco,入境自助channel都唔洗用證,鏡頭對樣就得,個source就係你checkin本passport 個樣
你見咁多人撐國泰ban鳩果兩件廢老就明點解因航會咁有恃無恐咁當香港人係二等公民
根本自己人都睇唔起自己人
你咁講,香港改名+換passport(唔同number)已經即係解決。
所以佢話改名
連登充斥大量支那狗
5毛 屌7 佢地就得
即係要冒住風險
用其他名義嘅護照去買國泰機票,去到機場,博某幾個機場未整人面識別,過到關
一係就過關時中伏,對到BLACKLIST,唔準上機,最多退機票錢,跟住啲BOOK酒店錢唔見曬

有冇咁愛國泰啊
不如了解下airline封人機制先啦
https://www.quora.com/How-do-airlines-manage-blacklisted-people

成班人係度吹機場個e-gate face recognition
第一:分番開機管局同airline 先部機係機管局
第二:部機既人面識別資料係只限用for入禁區 離境程序,離左境後 合理時間內會del 唔留底
所有可直接識辨你身分的個人資料(包括但不限於姓名、旅行證件號碼及相片)將在你選乘的航班離港或取消後七(7)天刪除。

你信佢唔留底已經唔使討論落去
可惜既係cx正常途徑下唔會有你hkid
抵死
依個係另一個問題, 就算果7日內都唔會俾到cx
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞