國泰港人夫婦之後有兩本passport, 根本唔怕比國泰禁

275 回覆
70 Like 391 Dislike
真話係難聽D
唔信雙重國籍 手持幾本passport係有用既人,只可以機構權力無限大
如果多重國籍 多重passport係無用
點解你呢d高官 藝人個個都揸美英澳加passport

仲有你地隻華為公主孟晚舟手持7本passport
又改兩個唔同既名
*只可以幻想機構權力無限大
有冇諗過係其他嘢拎唔到
調返轉咁講
孟晚舟手持七本passport都畀人查到
咪代表呢堆機構係有能力
呢D係恐怖分子,隨時美國境都未入過
又唔係其他國家都BAN佢地上機
美國只係知佢地部份資料有幾出奇
同名嘅一字排開講:教翻直張櫈 (唔準un)
有投胎機會要好好做人啦,唔好做埋啲咁戇鳩嘅嘢
其實香港都可以唔駛去check in counter
只係絕大部份人慣咗要去排下隊
離境易話唔用就唔用架啦
你智力中坐飛機就係出境?
坐內陸機冇出境點會要過border control
香港出境(返大陸都算出境) 如果你唔洗寄艙一樣可以show QRcode 直接入禁區 你做乜鳩
而家上機嘟吓個樣就得
唔知係咪行人面啦
兩條仆街整埋容穩陣d
又關泰國事?好亂呀
佢想講英國離譜境都無exit control
香港機場用qrcode入完禁區, 係閘口前咪又係要去counter check passport
佢連人地講緊乜都未知就話智力有問題
導致
個格咁衰禁埋個本你估難咩
即係技術上無問題囉
又唔係拉人 認人有幾難?
名 + 出生日期
已經好難會撞
咁都講得出小學畢業未
本身所有航空公司其實都睇到你有幾多本passport
international protocol因應航空安全法係禁止公開內容
詳細自己問下做相關行業既人

基本上你有幾多本 邊個國籍 乜野名都知

宜家果兩公婆會唔會為左black list搞咁多野
又要申請另一本
出生日期又改唔到
定係要本假護照
咁就真係認唔到

定係佢有個孖生兄弟交換本護照

成件事為左black list完有得坐根本不合成本

俾你整到一本又認唔到
咁你會唔會為左坐國泰投資移民成千萬

本身佢有權好似孟就唔使坐呢個位啦
戇鳩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞