國泰港人夫婦之後有兩本passport, 根本唔怕比國泰禁

275 回覆
70 Like 391 Dislike
如果罰到要改名,都算成功
成個中文名譯音 cut 咗佢或者得
dob 無得改
佢上一次上機面容識別間公司俾既資料
你換左passport 咁有無整容呀?

咁塊面一樣
俾既身份識別咪就係人面識別

淨係識計硬件

確認到一樣點樣同black list無關
你睇下標題講乜

大聲讀頭六個字出黎啦
咁撚犯賤
人地之後係UK CITIZEN

Cls 講到5+1 一定比bc 你
你又知好多在英港人都識佢地?
本身人面識別俾個api 身份認證係一樣
換passport就以為有用
其實已經用緊唔同名,再加上你個樣都唔係好同嘅話真
係冇咁得閒同你人手screen
LHR direct flight 剩返 BA 揀
我地真係好撚鍾意香港
呢啲內部 blacklist 點會揸到咁正呀 , 美國制裁都有得走盞啦
咪戇鳩

依家我地黃絲風向係要割柒呢兩件港燦

我地移英港人全部中產高等人嚟

唔會郁手郁腳
而家登機用人面辨識
係咪要換埋樣
個blacklist system 唔係淨係得passport,仲有full name 同passport photo

利申:發夢用過個系統
咩年代呀
最低嗰行嘅電子碼有哂你嘅個人資料啦國泰電腦系統有冇權睇呢個就唔知啦
其實點解一定要搭返國泰
大把儍黃不願面對
你太年輕了
一嚟應該真係有權,有正當理由解釋到點解要儲低就係合法,佢又唔係無差別儲存所有人個樣
二嚟internal procedure咁多條友做野,啲職員會唔會做做下野衝出嚟話擔心data privacy現實係一間公司有大量unnecessary personal data攝咗喺啲電郵來往入面

不過除非國泰check in嗰陣有capture每個人個護頁照,如果唔係國泰點會有佢個樣呢個就要地勤答先知
當時人又唔會咁on9仲買佢機票嘅
吓 你無行李做online Check in都可以直去gate架喇香港一早可以
而且gate一樣要睇你passport
你窮無得出去玩同讀書姐
你都有提,要搞清楚domedtic同international
So far international flights全部都check
而香港去邊度都係international
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞