國泰港人夫婦之後有兩本passport, 根本唔怕比國泰禁

275 回覆
70 Like 391 Dislike
唔做佢生意唔俾佢登機咪得
咁講真,無話唔得
你有心呃既話連老豆姓乜都有得改
但要留意改名煩到西,銀行户口樓契水電煤都要改
為咗坐國泰改名? 咪撚戇鳩啦。
無人話技術上做唔到, 你改完名點會完全無人知, 一改證件當地政府就有資料啦
只係作為一間航空公司既cx查唔到
香港都唔齊以前居英權換bc既資料啦 航空公司又會齊
師兄點睇你最愛嘅支那妹以家打蛇隨棍上,有風洗盡利,發捽支那人精神maximise 自己利益,利用呢件事向CA R 著數加趕盡殺絕當時飛機空姐? 都係嘅,師兄啱啱屌完核突支那閪窿一定覺得支那妹啱
Jason Bourne 自己整passport 周圍都去到添呀
似足外國人,外國最興要賠償
我無中意過件支那妹喎。

對事不對人都有錯呀依家?

你條廢鳩,廢到老屈人屌支那臭閪就要撐佢。真係好撚weak。

你老母個支那閪窿生咗你社會垃圾出嚟,你點解唔撐你個支那閪窿老母個同鄉呀柒頭皮。
而家睇指摸,無得呃
指模
上機要?
入境泰國同台灣都要
邊個位打模?
入境泰國囉,四隻手指,左右手都要
咁唔關國泰事啦
唔關

但純粹係講緊你用唔同passport 入境一個國家,人地都會知你係同一個人
國家知
但係國泰唔知
有咩用?
咁你個中國人去咩小日本地方?
幾時有去?
人面識別
賭場都係咁
對咩事呀?以家擺明你呢啲軟鳩係到扮晒理性同你啱啱屌完嘅支那講晒sorry 搞到成個香港畀人踩住上呀,你個人同你條撚一樣又軟又廢呀

你冇撚腦睇到你條支那閪擺明打蛇隨棍上,有風洗盡利呀?邊個畀到底氣佢呀?咪你呢咪垃圾廢柴連登仔囉,你碌鳩軟就算啦,你個人嘅性格都咁撚軟,你快撚啲跳樓死啦,我夾返一蚊畀你老母買棺材

唔使屆啦,你個格同碌9咁軟,除咗大陸妹邊有女人鍾意你,你條廢柴咪撚畀我講中拖撚住件n手支那雞當寶嘅軟撚港男咩 撐囉,有日畀支那妹㩒低你個頭奶佢個流膿閪窿你好好enjoy, 唔好拖我地香港人落水呀,軟鳩
有啲閪嘅白鬼都係,但冇一個種族會好似支那人咁因為一件事要鬥死你,佢地文革啲精粹already 刻入dna到,祝撐佢地嘅廢柴有日畀支那人鬥死
對事都要講對咩人講對事呀,你對家你文革流落嚟嘅死淨種嘅後代,同佢地講事?佢唔鬥到你冚家剷你都還神你個腦冇紋都唔會咁做?不過算啦,你唔撚明,屌得支那陰道係廢柴係無腦嘅,我明,祝你闔家平安啦,咁撐大劣人
你老母隻支那臭雞當年俾隻狗公中出生咗你出嚟,你就喺度傷害支那臭雞嘅感情

你老母個爛臭閪就生咗你,你直頭由支那陰道入邊出嚟添。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞