【非支那】【I/A】棕色塵埃 2 (24) 最佳入坑時機 10月閃亂神樂聯動 送抽不斷

965 回覆
4 Like 3 Dislike
係啊 多數都係補刀用 / 揀隻高倍率打王用
依家啲角真係太暴力 前面無咩機會要諗下點打
夜櫻有必要+5咩
我+0就無再抽
稱號獲得認證活動今日最後一日有3抽送
https://forms.gle/8B7fnuZp3PTuxaRu6
唔係9宮格/冷卻1回合既打手 我都係抽一隻開圖算
有d活動last day 聽朝8點前完 清到就清
最少拎埋Diana 原皮
洗濕左個頭 要抽埋
但合作限預左抽爆
問多少少

泳達非 點解會同社長撞左 ?
社長debuff+9格,剩低應該用打手9格清怪 ? (雖然成日剩低右上角一隻怪要多一round先打到)

羅安/泳裝塔主,我本身冇,係咪可以去商店買埋佢? 見最後一日
羅安同泳裝塔主都勁 粉多就換
因為泳泰個增傷限制 敵方身上6hit或以上 再打落去就食唔到個增傷
如果你想用2隻9格 可以社長+羅安/ 泳裝塔主 都仲食到buff
推圖好少會用到2隻9格 多數另一隻揀隻高倍率 當然你自己睇情況

傑尼斯必換
羅安 泳裝塔主 萊維亞 女帝 都可以換
如果未有忌妒之夜 可以優先換左萊維亞先 末日之書會易打啲 早啲上1.1億
新手第一次打到level12
做乜隻魔獸咁高攻 9x 100防 嘅日影都會死嘅?
佢有燃燒,你冇輔助落盾/補血好易死
物隊 冇乜回血
泰姐/蘿莉
Lihkg 緊急招人 (踢左個9日冇on)
末日5千萬會打公會戰就ok
有興趣入坑或者轉生可以考慮下 但唔定綁定左未
閑魚搵個個唔錯嘅號 $400
+5 有 b偶 泳泰 泳塔主 羅安原皮 萊維雅原皮 男主復仇 墨菲亞 夜櫻
+4日影 鐵面 劍后 女主原皮
833抽

咁靚嘅
係咪要不斷合新裝,先可以升製作裝備生活技能?
合左好多件R裝都未升到上SR,驚自己錯左
狂合r裝 爆一階經 去惡魔城換進階素材進階再整
搖滾準備
入得
傲慢塔重置咗? 而家每賽季要打一次咩
好似有季得1個禮拜 上季係唔洗打

今季就要打番
330抽先+1
180抽+4 可以等每日免費抽了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞