【非支那】【I/A】棕色塵埃 2 (24) 最佳入坑時機 10月閃亂神樂聯動 送抽不斷

965 回覆
4 Like 3 Dislike
個排限定 好少+5剩啦
+3up都可以既 等復刻再抽番
或者+5b偶海開波
限定一律 +5
因為無得再抽
泳泰覺唔覺醒好
定係留返俾輸出覺醒
佢覺醒都係耐打啲,真係冇乜用
其實有無泳泰都好 入場玩兩三個月 點都夠魔獸打10lv
我初初入坑買首抽夠無兔女朗
玩左大半年 今次先係第一次夠打魔獸10
不過興趣係pvp 上到大師
你似係玩得太Hea / 無跟人權角
之前有幾期魔獸算係好易打 大半年應該好多UR4
無買帳 靠自己追到鐵假面+5 泳泰+5 算係咁啦
無B偶無多餘資源升魔隊
幾時有公佈新角新活動
10lv 魔獸邊洗用到+5 最緊要當期主力輸出齊裝 你玩左大半年應該輸出角全UR4無問題啦 谷死一隊已經夠過10lv 除左某啲特別難打嘅魔獸除外 例如巴薩卡

你玩左大半年婚芮 羅賓 遊戲社果啲人權輔應該都齊曬 你一係去睇吓魔獸功課睇吓出左咩問題
除左有時就番韓國假期 其他多數都係星期二 5點左右出公告 星期四更新
睇屬性 如果冇嗰個屬既打手都係難打
我都想搞搞pvp 是咪有隊抄
仲未搏到兩把限專
#536 頭3張圖
刀仔緊要啲
單抽埋就保底換
+2 同+3 泳泰 係咪好大分別?

諗緊+2 泳泰 +5b偶海 +3 面具 +1洛琪希
vs
+3 泳泰 +2b偶海 +1面具

上面個隻都係貴100$ 仲要多2000石
https://browndust2-tw-wiki.netlify.app/costumes
可以係到對比下
+2+3係多左回合

Total幾錢幾石幾券?
+3 係好大分別 棕2佢個回合數要計埋敵方 兩回合增傷嘅效果你當係得開果個回合有效去理解 你開完技 對方行動 再輪番到你係round 3
+3 變8 round 就唔會斷buff 不過8 round 可能要打魔獸先會feel 到
唔夠輸出係有機會拖到round 6 斷buff 唔多發生

不過無課 小課 我會推薦揀+5 B偶海 +2泳泰
+5 B偶海個體驗差別會明顯好多 50%爆擊幫你慳番好多RE關時間 出得魔隊就一定有B偶海 PVP都用到

咁如果你係大課 要完美就一定係揀限定角 再自己普池補角
雪泉好似冇改技
垃圾confirm
滿潛唔計dot 600%
算係咁啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞