【非支那】【I/A】棕色塵埃 2 (24) 最佳入坑時機 10月閃亂神樂聯動 送抽不斷

964 回覆
4 Like 3 Dislike
想佢出4隊長加變身多啲
無果啲咩VIP 累積消費
月卡可以直接課抵玩 留番啲付費石抽step up
新手想問下我依家應該升咩好...
卡主線十一章尾王
傲慢塔第6層打唔嬴...
PVP (聽巴打講 B偶海倫娜buff 泳莎破嘲諷 之後放啲高攻魔角平A) 1900之後就狂輸...
活動章 - 卡超難隻尾王...
末日 - 最多都係6X萬...
裝備 - 得幾把2星毒蛇 唔夠料整了.... 其他角都集+9 三星R

依家無乜方向玩.. 抽左隻日影出黎 末日係升左D 但其他地方幫唔到手
有10萬石+800抽卷.. 我應該等下 定可以抽下角...?
補圖
去末日之書影 可以睇曬全部衫

謝謝巴打
諗唔到換走邊隻
無職未入坑勁蝕
因為你無高加值打手 前期又缺裝係會吃力啲 要時間慢慢儲古代水晶
如果係買ac我會揀個泳泰至少+3 8回同4回合實在差太遠 如果你輕鬆玩唔驚後悔就無所謂
新手前期想玩得爽啲 唔想慢慢等古代水晶 就只夠能抽專武(專武能力=UR傳說再多1個能力) 揀隻Op打手抽高佢 不過係非必要 睇你急唔急

你Miss左泳裝達非 可能玩住物隊推圖會好啲 今次隻詠其實對新手黎講幾勁
有4hit 打9格 倍率唔錯 仲要勁佛心送埋UR專 你可以直接主力練佢
組隊就 B偶海倫娜(開潛減sp) + 泳泰 + 3星阿里 + 詠(開潛減sp) + 3sp打手 我應該會揀3星威格
夜櫻可以抽個+1 特別你無DJ 要唔要抽高就睇你想無課輕鬆玩 留石比下隻角定點 自己量力 不過你依家推圖都用唔到夜櫻 推圖得15sp 除非你泳泰都開埋減sp

整裝整毒蛇係無錯 主要整好左兩套輸出裝比打手先 頂級毒蛇照用住先 整好兩套輸出裝再考慮搏傳說毒蛇 其他Sup啲裝唔洗理 前面60lv-80lv就夠 死就由佢地死 最緊要夠輸出秒怪

PVP 1900分我唔記得係咩rank 不過你都無得諗 你無裝 角色+值又低唔洗太強求 獎勵唔係差太遠 前面盡砌打曬每日40場就得
到你玩耐啲有裝 又唔會卡sp 砌到隊再搞

末日之書好睇你角色池同全角色練度 太長我唔講喇 gamekee上面都有教
大致係咁 有唔明再問
你缺既係裝備同練度多啲 抽野幫唔到你
都係要靠每日農素材
你咁石如果想加快育成 可以比石買飯同火把
OMG好多謝巴打你
有得賜酒好想賜比你
我有泳達呀 不過好似只係+0
平時我都用開泳達

依家玩番物理隊我諗我要慢慢儲史...
我上星期先開始玩 好似都仲未有OP角抽..
咁我忍一忍手留下石/卷 等出勁角再抽吧
再跟巴打你教法試下玩

謝謝你!!!
拎走DJ,我呢到6.3億
夜櫻約2億,日影約4億
單格水王+無泳泰都係落愛麗絲? +5香蕉係咪無用
香蕉有,但我唔想拆裝搞住,等緊人地出功課抄
無貓皮 有冇代用?
疊hit可以用其他代e.g.火弓
但貓嗰一格增傷要轉靠拉菲娜,啲出技順序要變

一刀仲有段距離
好似日影岩用婚FBI多過喎
希望無職第三季會出返合作
我諗佢未必想俾多次版權費俾無職, 玩多幾次合作俾人知道好野冇回頭,刺激下啲收入
雖然我個人好愛無職,以呢隻驚既本質來講唔多夾
呢隻都係同highschool DXD、ToLove、妖尾呢d多多咸多多趣既合作會夾d
我諗大部份人玩呢隻game都係醉翁之意不在酒
妖尾邊度咸? 格雷?
大婆都未出

抄了人 2億穩?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞