【非支那】【I/A】棕色塵埃 2 (24) 最佳入坑時機 10月閃亂神樂聯動 送抽不斷

965 回覆
4 Like 3 Dislike
無印象露西咁淫 點忍

知唔知呢個任務點做
咪係活動商店換野夠數就解到慢慢嚟
就係太高hit數好容易超20
要就住就住開招
我想問pvp隊可以點樣再執下
現家用物攻隊成日係鑽同紅色係又上又落
同埋末日點改會再好d 試過落小紅帽再抄又抄
個分都係好飄忽
換唔換羅賓漢/社長好
羅賓漢未夠+3必換
妖尾好多女角都好正吧淨係寫真女郎、兔女郎d集數都正到傻
見你一講就格雷,其實你係咪.....................
攻隊 因為你暗弓同泳莎都無減SP所以有啲難搞
基本思考模式係
一號位: BUFF
二號位: 解決光盾
例如 驅散暗弓/泳莎 或 一拳超人DJ/兔塔主 或 定傷UT/定傷阿雷克斯(前題係你夠力秒光盾)
三四五號位: 睇下夠唔夠SP炸個AOE 唔夠就用高平A角
想入羅賓漢既話可以插佢入二號位 成隊向下移 增傷殺光盾又勁 拆回避BUFF又勁 仲要0費

以你個倉做例子
1: B偶 泳莎/DJ
2: 莎美 羅賓漢 DJ/暗弓 女僕
3: 鐵假面 羅賓漢 暗弓

可以參考呢個再執 但係佢減哂SP

守隊 雪條 光盾基本上一定要落一隻
之後再睇你想玩多坦定點 計下個SP自己執執

我上星期都係咁樣 最後一個鐘勤力啲夠上大師
艾露莎係幾正 不過呢套嘅畫風 風格唔會聯想到色色 王道熱血劇情 有間唔中派下福利 唔係特登賣肉 除左格雷
點會唔聯想到色色 個個女角波大過頭 後期漫畫畫到成本咸書咁
女僕用途係咩
魔獸抄完人兩隊8億6
我諗係閃坦
有樣嘢想問下
例如我男主有4塊皮
我升完鐵面同綁定咗鐵面皮
再升其他皮 係咪冇用?
我見啲皮有句係 共同能力值
共同潛力=無論你綁乜都會永久加落隻人
綁定潛力=你要綁指定skin先生效

你個acc 本身頂攻
咁愈多皮咪愈多嘢要升
閃避同打個X字睇下彩數

如果有點滿石板加+1以上血貪 可以用黑鬼/原皮泰 推完炸個九格 仲勁

我遲玩 無抽血貪 同埋本身鍾意孖妹 攻守都放哂佢地
共同潛力其實加好少 唔優先 最多點一開始用錢唔用石個格
🔔 場域任務最高分數認證活動 🔔

在與《閃亂神樂》聯動的場域任務 『與手裏劍共舞! 』 中展現你的最高分數吧!
最高分數的玩家和參加活動的玩家將額外獲得2張抽抽樂券! 🎯

📅 活動期間
2024年10月4日(五) ~ 10月14日(一)

📝 參加方法

完成場域任務 『與手裏劍共舞! 』 後截圖最高分數 📸
在Google表單中上傳最高分數圖片和UID

➡️ [Google表單https://forms.gle/o8tdtDDnaBdhXfFSA

BONUS: 使用#與手裏劍共舞! 在臉書上分享截圖

🎁 參加獎勵
- 3張抽抽樂券

⚡️ 最高分數玩家額外獎勵
- 2張抽抽樂券

🎁 驚喜禮物獎勵(共3名)
- 2張抽抽樂券

🎉 獎勵支付
2024年10月16日(三)

期待大家的踴躍參與。謝謝! 🙏

#棕色塵埃2 #棕2 #閃亂神樂 #活動 #與手裏劍共舞
啱啱求其執咗吓第3隊
1刀11了
Thx 大家
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞