【非支那】【I/A】棕色塵埃 2 (24) 最佳入坑時機 10月閃亂神樂聯動 送抽不斷

965 回覆
4 Like 3 Dislike
如果考慮強度日影抽1就夠 末日唔洗理sp CD 淨係要12hit 已經好勁 反正1.1億就夠拎曬Core獎勵

夜櫻睇落唔差 要實測睇吓傷害 就咁睇落打魔獸已經勁過DJ (魔獸無魔防嘅前提下) 風屬角唔多 我覺得可以抽

因為合作會絕版我自己會抽滿 廢事後悔 不過你唔追排名嘅話 呢隻Game門檻算低 唔存在無+5 就唔夠打 基本上你玩左一排 有番咁上下UR裝夠你拎齊獎勵
(物魔塔最後10層另計)

所以+5 角色係追排名 玩得舒服啲 自high 用
唔該哂巴打
我會揀Aim羅賓+3 > 鐵面
望落無邊隻+1完即刻有好大提升 可以等月尾再觀望吓
不過羅賓無復刻過pick up池 反而粉末商店7月出完又出 唔知佢想點 懷疑佢唔復刻逼人抽普池
聽日粉末商店又有羅賓
預左佢有排先復刻
想入坑既話 買初始號 係咪置頂揀?其中一隻定要有幾隻好啲?
最好+3up泳泰(4隻或以上)限定未知幾時復刻
無呢隻就+5 b偶像海倫(6隻)
遊客帳
唔該你
無課專注buff角先+5, 之後再諗打手or功能角,一般抽到-SP就夠用
大家好... 玩左一星期左右
想請教一下呢... 依堆角色 點砌一隊PVP出黎好...?
因為勝率成日都得2-3成...
開頭其實可以唔駛諗PVP, 因為唔會打到上去高排名
以鑽I為目標就夠,每日刷夠40場攞徽章換每月角色
等你角色再多啲先再諗
第一行右2,右4好似可以在PVP新手期玩推推樂,不過詳細點操作要問下其他巴打,我未試過
B偶海倫娜buff 泳莎破嘲諷 之後放啲高攻魔角平A 咁樣玩住先
謝謝巴打!
勝率去到一半!!
12hit 打一格 魔獸都無用? 得末日有用?
我覺得未必 配芮彼就有24hit 不過都係出左之後等大佬測
聽日幾點有得抽
你諗下兔女郎
佢一隻接近可以取代兔女郎咁濟
打魔獸 兔9格 同埋跳過
日影就算有用都要綁羅賓
先估今次魔獸出一格weak
芮 羅賓 日影
可以update定
雪泉做icon同企c位代表咩
10點定11點抽
同冇睇開而套 但icon個隻最淫
同意
無睇過套漫畫同未了解D 技能,但中間果隻點都要入手一隻
睇來大家都好後生竟然咁多人唔識呢套野,以前PSP同PSV都有玩過game
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞