【非支那】【I/A】棕色塵埃 2 (24) 最佳入坑時機 10月閃亂神樂聯動 送抽不斷

965 回覆
4 Like 3 Dislike
抽唔抽得過
限定喎
+5咗再算
都真 已經錯過左 無職 今次唔可以再miss
📢500日紀念特別直播公告 (10/25)

大家好,我們是棕色塵埃2。

10月25日(星期五)晚上6點將進行直播。

我們將概述2024年下半年和1.5週年的更新內容,並準備了問卷調查結果和問答環節。

當天直播結束後,也會公開開發者筆記,敬請期待~!

[10月25日(星期五)500日紀念特別直播預告]

■ 直播時間:2024年10月25日(星期五)晚上6點~
■ 直播頻道:棕色塵埃2台灣官方YouTube

為了最快收到直播開始的消息,別忘了訂閱🔔和開通知❗

這次也請大家多多關注和收看。

謝謝。

希望粉4隻都想換
限定都唔抽
得返兩隻可以換
D粉越黎越多
去左旅行
萬聖節得隻賽爾
睇筆記就得
開心旅行
31號先萬聖節🎃
應該25號直播會講萬聖節出乜
夜櫻+5真係無乜興趣...
木屬依家都幾多勁野
最後搵到個+5泳泰 +5b偶海 +2面具
但冇咩角 希望各位健檢下

跟第一頁 魔隊
泳泰 b偶海 修女 2隻打手 (洛琪希 同 達非 ?)
物隊係咪冇打手 可以遲吓先搞
Cls 你呢個ac 有啲勁 社長都+5有啲誇張
初始定進度ac黎?
物理打手有啊 今期送詠連埋UR專 好夠用
你仲有冇咩衫高+值? 去唔去到末日之書影埋其他衫
初始ac黎 (唔夠多鑽, 應該係抽過好多下)
已經影左係得呢版了 冇咩其他5星角
抽合作限

有幾多石券
抽日影?
計卷計石total 740抽
魔隊: 泳泰+ B偶海 + 4星修女 + 社長 + 揀多隻你自己鍾意
羅安 泳裝塔主 夜櫻都得 (不過夜櫻配社長最後1hit食唔到泳泰增傷)
洛琪希+0 用唔到 高sp低倍率 泳達非唔會用 同社長撞左 社長高傷啲
如果你有+1以上達非原皮都可以考慮做副打手

物隊: 泳泰+ B偶海 + 3星阿里 + 詠 + 艾莉絲/ 3星威格
物隊推圖你會比較難砌 嚴重卡sp 好多隻都要女神開潛力
好詳細
面具因為+2 唔會出場住?

另外見活動係咪得返一日, 要打晒3個難度先拎到詠+5 ?
你禁活動有得睇 詠仲有15日可以拎 唔洗驚
無咁多位可以放 推圖黎講依家用泳泰會勁啲 魔獸遲啲砌到物隊鐵面會多上場機會
大部份既關,只要出+5B偶,+5泳泰,+5修女,+5社長就可以完場,最後一隻都冇乜機會出招,除非敵人排陣出左九宮格先有機會打下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞