爆料者稱Concord 星鳴特攻耗資達四億美金

197 回覆
266 Like 3 Dislike
到府點樣燒先燒到4億美金
如果救返PlayStation嘅話咁就要等PS6同今年TGS嘅小島秀夫表演啦

btw:今年TGS個PlayStation展真係好細仲要得兩隻新作護航真係陰公
賺到笑啦, d員工
救PS冇咁易的,最少要喺鬼佬果邊奪返權撇甩DEI,再重建JP studio先有機會重返正軌,唔係只會不斷行返鬼佬定果條舊路不斷輪迴,依個比登天更難

Btw,小島完左MGS系列再PT難產後影響力已經冇以前咁大,反而覺得宮仔不邦個影響力大啲
成日話ps無game
其實呢一代三間廠都係無game
老仕直頭仲賣緊上一代機
奪返權都好難,仲要面對住Sweet Baby IGN等嘅左膠媒體公司唱衰勒索人

點解英高嘅BB影響力大就係因為全魂系列最高人氣最好玩嘅一代,如果今年TGS會出嘅續集話全場暴動真係有生之年,不過都冇可能架啦
其實係開始剝緊歐美佬權
Btw IGN 個邊罪大應該唔撚再交保護費俾佢地,見IGN係咁出post 屌鳩PS5 pro
BB 點樣可以出到2...
我睇唔透
寫到咁死
高層人工 3.9億
NS點會冇game,當你話MK8果啲係WiiU賣剩嘅,問題WiiU太失敗導致好多人未玩過,某程度又可以當新嘢,仲未計老任本身成堆自家IP(口味啱唔啱另計)都喺ns基本有出game,而且啲game你冇可能喺第二度玩(邪道另計)

反而sony呢幾年俾鬼佬搞到乜game都冇,碩果僅存嘅都上埋PC,gaas又搞到屎咁,唔係M$仲柒啲,真係冇眼睇。

講翻轉頭本身性能計NS真係廢到無倫,但偏偏佢賣得最好,真係可以怪邊個。想當年久夛良木健跪曬啲game廠過sony幫手打天下,就係知道遊戲機最緊要就係有game,點知今時今日連自家嘅game都守唔住
老任唔該歸返去上一代
即係PS4

而家係用緊switch打緊ps5不落下風
Xsx 直頭尾燈都見唔到
原神賺撚到笑都係用咗一億
隻黑神話都要700萬, 呢隻sony多多都肯俾
起碼要等Herman 俾人炒埋先(應該就快)
Concord 之後仲有Fairgame$ 衣隻準備死,條友仲要批佢自己既親生女Horizon Zero Dawn出Remastered 版,老實講衣幾隻邊有人會買
奪返權如果可以重建返往日jp studio出返啲正常game係有轉機的,其實係睇sony肯唔肯唔要DEI個funding,而家睇落好似綁實左咁

唱衰依招俾劍星同黑神話兩巴轟到成面血已經見得出弱左,暫時未知派獎有幾大影響

不過而家肉酸到作為傳媒玩到擺明種族歧視,買comments同叫人玩老翻已經覺得有少少掙扎緊,黎緊如果連Lollipop chainsaw都賣得我諗佢地連血都吐幾升出黎;

想睇下班撚樣會唔會惡到要求steam,visa同master只要唔附合DEI要求就唔俾合作
市乜鬼場, 從頭到尾得益嘅就係間woke撚工作室
visa master 已經經常禁止人買鹹game/漫畫/相
要企高地嘛,所以我覺得班政治正確撚樣俾人抵制到咁上下成面血,有機會賴地搵佢地幫手
不邦唔好諗鳥,你當佢絕唱會開心啲

同宮仔合作既 jp studio已經摺左,有日重建返先有機會,不過機會極微

仲有死魂曲都喺裡面
英高自己都話可以再合作係Herman 衣條撚屌唔搵人
快撚d 俾人炒就啱
北美工作室幾時死
自從plus嗰單當人韮菜咁割就再冇開過部PS4
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞