爆料者稱Concord 星鳴特攻耗資達四億美金

197 回覆
266 Like 3 Dislike
有喺街見過廣告,但啲角色柒到唔想玩
同DEI一伙=壟斷西霉=無敵,查到都唔敢講

我覺得吉田(如果佢揸到權既話),真心要諗諗斬曬上手Jim Ryan啲蘇州屎佢,愈搞愈蝕
O(まる) = YES
X(ばつ) = NO

日本人設計嘅遊戲機用返自己嘅邏輯好正常喎
係條white trash喺度搞事一刀切玩統一
用ps5玩ps4啲game勁辛苦
我上面咪講左係美版game誇平台問題
ingame係OX PS5 UI係XO 真係比佢玩到精神分裂
錯誤設計? 錯左係邊?
廿幾年嚟都一直相安無事, 唔明有咩問題
啲LGBT元素唔使錢呀
其實係無問題, 呢個只係習慣問題
何況近年既遊戲, 都可以比你改, 邊個做決定鍵, 邊個做取消鍵

係某一年, 日本game要同歐美game睇齊
所以跟歐美game個設計
唔知sweet baby 袋左幾多
燒鵝價錢,蔗渣質素

隻game都未有人知好唔好玩
已經比啲woke元素嚇到走晒
我知, 所以佢話4億就係2+2前後加埋
佢話未收購前用左2億整, 出到黎都只係好初步階段, 連半成品都唔係
後來Sony用果2億外包, 等同差唔多開發過一隻新驚咁濟
所以之前新聞話用左2億開發既, 係無計被收購之前/後, 咁會合理d
Sega 任天堂咪又係日本公司
好多bank都係
由PS1年代開始啲美版game 都係用X 做確認唔撚知點解
最慘兩樣冇得分開set set咗UI係O嘅話in game變咗X確定
你搵個正係識整game,冇business 同operation 知識去管嘅話,相信死得仲快
抵撚死
其實可能Ps5 Pro唔洗咁撚貴
但呢單野爆到咁
就含撚曬
遊戲界呃飯食既極致
4億美金吸取政確教訓
Sony班高層真係智障嚟
用4億當做宣傳支持LGBT其實幾抵
四億美金可以整多3隻Elden Ring或者2隻BG3
如果人中之龍果啲直頭可以整多6,7隻
遊戲製作咁labour intensive 唔計人工4億?真唔真啊ching
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞