爆料者稱Concord 星鳴特攻耗資達四億美金

197 回覆
266 Like 3 Dislike
最on9係用動畫做gimmick,嗰時話每星期會更新一段燒錢
心唸邊撚個想睇呢啲肥閪角色搞基
唔知整定左幾多係到,Amazon個Secret Level都預左一集比Concord
Sony叻仔啊
繼續燒d錢去整垃圾啦
簡單啲講就係班廢物知道自己冇料做唔到好位
就打dei旗號逼人開啲位俾佢
ubi間公司無晒靈魂,只識流水作業整公式化open world game,玩家玩厭唯有買大ip睇下可唔可以吸引新玩家
Sweet baby條女就係典範
正職係blackmail公司
劍星點左條明路比你

你自己on9和諧

抵撚死
4億只係淨計隻game,仲有入面班人嘅人工,日常開支依樣嗰樣,同sony擺明掟左好多宣傳費入去谷隻game

不過4億依條數真係好大,可能岩岩收購之後又加人工又派獎金谷士氣
4億只係淨計隻game,仲有入面班人嘅人工,日常開支依樣嗰樣,同sony擺明掟左好多宣傳費入去谷隻game

不過4億依條數真係好大,可能岩岩收購之後又加人工又派獎金谷士氣
唔覺得有可能, 蜘蛛俠2同2077先3億幾
最初話億幾, 之後2億, 依家又話4億
四億美金!?!?!?
marvel dc
權鬥點滿有破壞冇建設既鬼佬

本身sony就係靠自家獨佔單機驚,奪權上台第一步就收左jp studio,再大搞啲垃圾online驚同DEI
有宣傳過咩,知道有呢隻game係因為佢下架新聞
XO 係PS1時無考慮到的錯誤設計
Remake Horizon, Until Dawn, 依家concord又咁樣

真係每步都行錯
屌你老母真係scam嚟
以前美版誇平台game,確認X,取消O
咁咪要倒轉同PC, Xbox, wii 統一囉
個成本咪姐係製作既人工囉人工唔係另計
同埋佢有講宣傳費係分開?無計落4億到?
當年暴雪做大都係兩隻diablo2 wow
GTA5 出game 果陣用左兩億幾,但當然要計返通漲同咁多年更新都要錢
可能都係差唔多
做數姐
其實做game同班高層應該係唔打機
完全唔知毒撚鐘意d咩
點解仲未有人問責
爆料條友話呢四億未計人工
打漏左個「唔」字想講唔只計隻game
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞