你開始感受到真正經濟有斷崖式下跌既感覺未

447 回覆
660 Like 128 Dislike
廢囉 呢度個個加人工升職 炒美股發到傻 right?

XG總就業人口相比支肺最差嘅時候都只係多咗少少 嗰時失業率7% 依幾年XG真係清咗好多瘀血
XG樓股零售進出口全部仆街 應該都係社運後遺症作祟
鴨記都執粒就知咩料
不嬲架啦

香港啲收成期呢幾年好似老人癡呆咁

唔記得咗佢哋當年北上開廠發達 就係靠賣的塑膠垃圾俾Walmart , Target
如果我感受唔到
又有幾好笑呢???

樓主講D人點慳點慳
直接預食飯唔洗點等位 都好正常掛?
如果3萬5,幾日內跌萬4係斷崖,每日跌幾百,間唔中多啲跌到萬4,係衰退
咪就係你囉
個個post都係外國死人冧樓 燒殺搶掠 但係支那有乜衰嘢從來唔見你講 你唔覺得蛆國遙遙領先都唔知仲有邊個覺得
03 08 XG冇同美帝作對
03 08 XG都仲係文明世界一份子
750萬人果陣3%失業率
走左50萬人都係3%失業率
咁咪姐係多左好多人失業
繼續個個post嘈交試下帶走話題啦你
講緊錢你同我講日本仔做乜撚野?白卡就躝返去送Keeta啦屌你老母都唔撚知你條支那蝗蟲做乜柒,拎綜緩住公屋呢個錢嘅topic同你無關
但係都唔見XG出咗乜嘢大藥廠 乜嘢醫療儀器巨頭 人哋瑞士人口都冇多XG一倍就一大咋big pharma 唔知XG醫科頂級去邊可能係收費頂級
除狗你條公屋綜緩廢物其實經濟差定好關你撚事?你都係等人養架啦
隻除狗一出世就住公屋拎綜緩你唔洗同佢認真,可以起下佢底
我做錢大媽就知
夜晚多咗人等免費肉
起一起樓主底就明點解
條撚樣off topic先喎師兄
反正正苦講嘅一定係假啦 唔同意屈毛咪搞掂筆甩
商湯黑科技
個個都離境消費,你覺得冇影響?
因為未死得晒姐,香港仲有好大內需,本地服務未好受影響,好多B2B 都正常運作緊
唔會一下子跌到谷底既,但係做遊客生意,零售就真係大獲,人流量根本撐唔起個租金,做嚟都多餘
唔關呀
關心下其他人啫
呢張圖同佢會唔會量入為出有咩關係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞