「董之英中學足球隊事件」有冇人覺得抵死同要企硬唔比酌情?

267 回覆
1093 Like 36 Dislike
如果咁樣都都可以酌情,
我擔保聖喇拔英一定出嚟嘈同反檯,咁又點令所有持份者高興?
on9
樓上有ching 講得好好,為班學生好,咪放佢地轉去其他學校繼續踢lo, 又要拎班學生做擋箭牌,又要為左掩飾自己管理行政失誤將全部負責推比離職體育主任

退一萬步講,如果你地班撚樣教畜做事上多少少心,會比個離職員工搞成咁?最好媒體公佈埋離職果位體育主任係幾月幾號離職,等呢班仆街收皮
我覺得唔應該放水
校長自己處理老師關係處理得唔好累咗班學生
你咪自己用2年反省吓
照你咁講就真係浪費學生汗水喇
根本係條校長處理得柒所以累L咗班學生
仲夠膽賣慘
咁奧運又係咪可以善用酌情權?
其實佢嗰個係咪學界聯賽嚟㗎? 一係好似啲英甲乙丙破產球隊咁, 未開季佢扣佢30分 咁咪有得畀班靚仔踢囉
所以咪「以為」囉你識唔識中文?
師兄有料
同呢個po相映成趣

話董之英學界報名單野唔應該酌情處理,酌情處理只會令學生唔識守紀律同規矩既人都幾虛偽
https://lih.kg/3787942
呢啲根本就要聲討
逆來順受只會被人蝦得仲甘
即係公報私仇
有利益衝突
個賤種校長,本身校園欺凌問題都當睇唔到啦
而家又話關心學生
以後打到決賽先報名
最新消息,
學聯會拒絕咗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞