咁嘅事都做得出, 真係正仆街

365 回覆
449 Like 71 Dislike
你係咪果啲拎埋老豆老母生果金然後踢佢地出街既人?
老豆老母又唔係我仇人/陌生人,點解我要咁對佢地
有錢唔拎正on9喎,你係on9?
銀行夠大把錢啦
你思想咁單純既,唔係A就B
掉佢地去宿舍,宿舍自然有人照顧,唔去探佢地,用資助交住宿費都得啦
或者一開始就唔好做監護人
係單純啲,點同你連弱智既錢都會呃
仆街
中少陣出會死?
智障都生
咁講啦 我覺得應該唔少人會賣咗佢層樓始終都幾球
但仲偷埋佢哋每個月萬零蚊人工餓死佢哋
真係唔係正常人做得出
即係佢都搶到幾球駛唔駛(間接)殺埋人
所以先咁大反應啫
你嘅cm好符合有人格問題嘅人
反社會型人格患者缺乏責任感,道德意識淡泊,不會感到羞恥或後悔
這些個體常不認為他們有任何問題,不會尋求治療
他們越年輕時,越可能表現出更極端的行為,為滿足私慾不擇手段
反社會型人格和違法犯罪行為有密切聯繫,可能有約50%~80%的男囚及20%的女囚患有反社會型人格障礙症
所以認同你個班人大多坐緊監
家產可以攞去,但係殘疾人嘅資助,庇護工場人工攞埋就等天收
無論對佢嘅親屬仇恨有幾深,一走了之咪算
細女呢啲case,細細個就送左去比有愛心嘅人領養,好食好住過好多人啦
唔覺得佢有任何需要當人仇人,佢又冇比屋企人虐待過

我覺得佢只係個貪錢嘅阿姐有着數就拎
智障都買到樓
你都識得講佢老母係智障,你鬧個智障其實你係咪智障,要屌就屌個仆街老豆
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞