Nikon 討論/貼圖區 (30) 萬眾期待 Z6iii登場

201 回覆
4 Like 0 Dislike
仲有D750 recall
玩左相機十幾年,都係第一次咁樣斷耳仔。
同埋人地問行水問題,z8水貨維修都要等一輪,或者冇得整。
利申 前Z8 中招持有人
唔急咪等下先
大三元,幾時會出二代,2019出到而家都5年
等緊24-70,24-120有VR
5年咋喎,最起碼都7年啦
光學技術無咁容易有新突破
再加上Z鏡特別係S line支支都已經係頂級光學
出二代除左加鏡身防震/多粒㩒都唔知仲有咩更新
除左輕d細d ,都諗唔到點樣吸引一代人課金換二代

Btw Nikon 快d出支1635 2.8啦
其實係想佢二代唔好出LCD mon
根本就唔會望
淨係細啲輕啲都夠
14-24同24-70都還好
支小黑重過s/c嗰支300g
24-120冇VR都可以配新機8級防震, 真係會突登出返有VR?
最好出到1635 2.8個filter size可以細啲,例如82mm
而家支1424要用112mm filter好唔方便
我做消費者使唔使幫佢諗埋邊批貨啊 你幫佢含埋好唔好
Btw嚟緊想買支Z1430,想問下個盒入面係咪會送埋鏡頭袋㗎?
人地依家買又點食到果批貨啊,你就真係幫佢諗埋出事點含啦
唔係講笑 我唔知你哋香港點啦

nikon centre tokyo 真係幫我哋含到雪雪聲

又有禮盒送 又有禮券 頭一個禮拜仲有三款係咪可以揀
16-35 呢個 range真係好好用
我有支係 for 單反 version, 如果 for 旅行用佢仲多過 2470
Z group好多人都屌冇lcd mon
所以唔買85/1.2
班廢佬
成日話買水買副廠
一係J Zf 唔知為乜
Nikon出名唔識壞,俾人講笑話因為唔識壞唔洗換機所以先賣唔出機都比你話到好撚差
Sony 就真係好撚差啦
得一次同一批貨咁大把
Nikon差到俾NASA拎上太空用
想當年
有冇師兄知Z6ii 而家trade到咩價到

但係Z8同Z9都試過要召回
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞