[中堅愛入波] 利物浦 對 般尼茅夫

480 回覆
1 Like 11 Dislike
Gakpo會俾負皮你

尋晚家寶勁到
又有力感覺又銳利
on fire 咁啦直頭
Keep到咁就好
Diaz都冇試過咁勁
最撚癲係帶波過到人
究竟係意甲太廢定點
見都未見過呢個佢
係勁過哂佢係荷蘭個陣
唯一可以彈既係有時可能傳會好啲
但佢最後既outcome反而係上腳完射到靚波
所以彈既可以唔洗講
唔敢j得太勁 可能因為對面隻calabria算慢

對住森林個場個d黑腸 踢到咁嘅表現就好
輸比森林應該震撼左好多利迷
唔係啦
你睇助攻個球
就明顯睇到尋晚邊個黎佢都有信心過
技術力量同速度都上箭咀
國際賽後遺症
開始輸比森林都無問題
大佬講緊今年要保前4
森林都贏唔琴想睇歐協聯呀
場場啲人都得嗰幾分鐘踢點樣有態
之後佢冇態出到嚟傳失波又話佢廢先唔出
上年臭G已經係人版
航一定唔係fit slot戰術嘅6號位
但係你俾佢操返起個態一定未至於會做後場黑洞
基本傳控/line breaking pass佢都做到
同樣道理
點解傻紐可以70分鐘出黎踢 Endo唔得先
尤其是Endo上季已經證明過自己能力

上場就寧願用taa踢防中都唔出endo
今場就90分鐘先出

一換領隊就得番90+1出場嘅踩草機會
而且隊波係有條件輪換都唔出佢
好難唔替佢可惜
你話佢唔啱踢 你都要比機會人試下先得 淨係比踩草時間人 點樣發揮
上季一開始夠話航唔夠班 後尾咪carry成隊波

唔係日唔日本仔嘅問題 而係有個球員咁有心留響度踢 而且上季又踢得好 今季無晒機會
其實處緊波 打慢d
Endo係岩用

不過明顯slot心目中 endo 宗 67都係廢唔岩用 後備都唔係
屎蛇體系容不下
https://x.com/benbocsak/status/1835742548955889751?s=46

屌點解完全唔覺
淨係覺得佢傳波廢到仆街
不過上場見到 宗斯 同 巴特利 唔得
今場都即刻冇份換入嚟

如果唔係宗7,endo本身連幾分鐘都冇份
最後撚到jg訓低都唔勁
因為佢傳波真係廢到仆街 但佢係球隊進攻核心
基本上逼搶搶到波佢一係已經係好前準備做野 一係就跑100m咁殺入禁區準備接應
組織果陣佢都係搵空位等防中一打穿比佢就可以帶波入final third
但真係要搞搞啲傳波 森林果場有幾下睇到差啲想掟爛電視
歐聯唔點輪換算唔算係利傳統以前廢中都係唔會換 印象中個解釋係咩尊重球迷 另一個說法就係老闆落order要贏波賺獎金

不過Endo唔擔心嘅 遲吓盃仔實有機會 就連南野咁邊緣 當年都做到盃仔功臣 航踢盃仔正選應該有機
因為佢個位既錯誤係好覺眼
攻中位面對既壓迫比起響中中同6號位既轉身壓力係好大
經常係做最後一兩腳既傳波 傳到就可能係餐士 傳唔到咪比人屌
荷蘭兵直線上升
歐聯唔係打超級魚腩 唔大輪換係好合理 因為一場歐聯失誤隨時追唔返
聯賽反而隨時打到最尾先知係點
盃仔通常係輪換之餘仲可以練兵同試plan b,c,d
光頭有荷蘭buff?
可唔可以買多隻荷蘭左閘
教練角度 啱唔啱踢本身係根據練波時已經知架啦 我地又冇得睇佢練波
我覺得起碼去到盃仔同魚腩隊佢都唔用先再講都未遲
真係睇唔起你既場都唔比你落啦
上場我直頭覺得宗係亂換
冇態到咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞