[中堅愛入波] 利物浦 對 般尼茅夫

480 回覆
1 Like 11 Dislike
沙拿啲中眉又唔計機會?
Szobo嗰球個反擊做得好好架喎,係佢射得柒啫,咁又叫-6?

阿記上季靠幾多死球先可以咬住鏝,你以為死球唔駛練?
無錯呀,係應該都要考慮埋屌宗,但有啲人就double standard 覺得Jones 唔值得機會,咩都係迷一個亞洲球員。重點係成日見到有人講咩歧視真係on9

endo 暫時定位可能係要同Jones一樣,咁啲人琴晚又唔屌唔比jones 出黎踢15分鐘?
懷疑d橫傳比沙射就當chance create
bjt有正選
下季回家
Bjt + Bobby
IF Man City are found guilty of all the charges, the trophies they won will go to the following clubs:

Premier League
1. Man United - 2012
2. Liverpool -2014
3. Liverpool - 2018
4. Liverpool - 2019
5. Man United - 2021
6. Liverpool - 2022
7. Arsenal - 2023

FA Cup
1. Stoke City - 2011
2. Watford - 2019
3. Man United - 2023

League Cup
1. Sunderland - 2014
2. Liverpool - 2016
3. Arsenal - 2018
4. Chelsea - 2019
5. Aston Villa - 2020
6. Tottenham - 2021

Soccer Bullet
謝隊有番個英超就正
哂鳩氣啦一定唔會
但真係無乜意思
數字上多咗杯
但啲球員都走晒
唔通補返晒啲獎咩
連達斯真利,中場用晒兩件利兵
咁好可以放假
Bjt+bobby正選
踢歐冠其實級數會唔會差太遠。踢聯賽盃就話啫
喺利好似未見過一齊踢
秒輸一粒
話咁快輸左,都唔係嗰個級數踢歐冠
BJT
同利同一命運
追都追唔到食晒塵
似會紅
你輪換既前提係維持戰果
你換鍾斯出黎做咩
一開已經輸緊
果然有利傳統
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞