[中堅愛入波] 利物浦 對 般尼茅夫

480 回覆
1 Like 11 Dislike
可能想keep返Diaz狀態比佢出一下...
jota廢極都有戰術意識
傻紐
前幾場先話 the players on the bench from the start were also not really happy with my choices
依加70分鐘贏緊兩球都咁換法
撚狗咩
真係笑死,成班人話slot 唔尊重endo 老奉要聽你地話出多佢20分鐘? 前後成日都換人又唔講有問題?中場條form run 得好,而且仲係季初難得個三個鐵膽暫時適應到佢踢法,都要格硬輪換? 我就唔信endo 完全無機會,但新人事肯定要時間去贏佢信任啦

好撚on9 racist 前racist 後,而家有啲上屆頂硬上正選嘅角色球員可以輪換(endo 可以攞黎守,jones 黎hold 下波,elliot 黎搏下final third),又係到嘈,每次有個亞洲球員都係咁
利一向鬥攻無問題
係對面大巴唔識拆
傻波其實好多無效跑動
呢層義律跑出黎有腦好多

波成隻牛咁得個衝字
義律幾時壓幾時迫,點樣盲位穿插都有火喉
人矮但都知點樣跑出壓迫感
真係矮仔多計
細膩度方面義律更好

家下戰術個十號位投義律一票
岩岩訓醒
又係1-3熱血反cup
同以前話廢中歧視南野差唔多
ac做咩半場換龍
沙兩球中眉

嘉寶都幾fit 內切好勁

感動既係不射男終於有射
想問新制係咪打一次米蘭就夠?
兩個中堅做埋防中正面殺波
vvd追女人達追到去中圈

後有兩件中堅正面對抗
前有傻波開路,MAC做明燈指引

你話臭G點會唔肯打6號
球皇級待遇
btw明明diaz表現幾好
但今場明顯睇到gakpo有多好多配合
你睇佢助攻完之後坐係度拉緊筋,佢carry 荷蘭前綫消耗得幾勁
反而想知 臭G 後備會係邊個頂

呢個陣mac+臭G 好重要
咁都搵到位屌臭G
係男人見到G點就識屌
我都覺得好撚煩 到出Endo 時又話邊個邊個無機會走得啦 傷兵潮 快車 一周兩賽都未正式黎料就話人無機會 煩到西
Gakpo 同Diaz 要睇對方踢法或者自身狀態決定邊個正選
Diaz多空位反擊時啱用
Gakpo就人地迫大巴陣地戰會好用啲
好多人都當係玩fm 咁睇波 踢一場條體力條就跌晒要成個星期先爆體力
事實係球員基本上個個都恨不得想場場正選踢晒90 分鐘
邊有人會話我唔打了
後備球員就係用黎調整
再講打ac 點會唔係出盡力打 話晒都叫ac 米蘭
講話咩歧視架仔就仲on9 後備龍唔通就一世比人歧視咩
條友出得幾分鐘已經傳失兩球波
其實都好明顯佢跟唔到slotball啲one touch節奏
唔明點解咁多人係咁叫slot出 迷航黨可唔可以講下你睇到endo啲咩quality覺得要出
A米果種廢法有啲似獌
射完應該好C服
下一場可以休息一下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞