[中堅愛入波] 利物浦 對 般尼茅夫

480 回覆
1 Like 11 Dislike
同意 slot 體系好講one touch 走位, Endo 真係唔似呢個體系, 純工兵冇運行 反而如果牙膏仲係到,應該好岩用
再睇幾次都係覺得佢控甩多過射
老實 依slot踢法球員真係可以一周雙賽喎
daddy個種先要一周一賽

當然之後賽程密都要輪換下
但唔好諗到職業運動員體力咁屎先得啦
義律一向俾人睇少左
次次一出佢就可以逆轉球賽
又有啲似撻Q
唔出多d實戰去磨合,點跟上節奏

一早就標榜唔啱就唔啱
連適應新戰術機會都無

跟人渣士好似
你都on99
又唔係正選
講緊贏緊兩球比正選休下都唔做
冇撚睇之後既場次幾密?
場場都3中場踢足90 lo咁撚夾
到正選果幾個中場傷左成續閪既時候 呢D柒頭就會潛水唔見人
同之前話好多人用果D柒頭一樣
跟住又有人衝出黎話佢冇身體對抗
之後打bournemouth 牌面上難打啲定今場第一場歐聯難打啲呀傻仔,你打fifa咩 贏緊兩球就換人,識唔識咩叫控制成個局面呀,亂打亂個陣做咩要亂郁中間啲人呀. 你話上年歐霸贏緊5-1 都無收手就on9 姐

下星期四咪有場聯賽盃囉到時都無機會你咪再屌唔輪換囉

睇波睇到擺咁多感情攞一個球員嘅人討論黎都無意思
下星期有聯賽盃呀,唔輪換先再講啦
我覺得航依然無正選
我都好鍾意endo 上年表現但暫時真係未用得攞佢呀嘛

而家打4231 嘅2dm 明顯用波 守轉攻要求高過破壞,點同上年比呀仲係咁話解放mac 出endo。除非slot 唔打cam 打返雙8姐
佢喺肥燕打三線

都係主力龍骨不變
核心臭gmac根本唔會輪姦
咪係,有邊隊強隊主力要場場輪換
#slotout
仲要個球員根本無出過聲
咁紐尼斯頂左翼位都得啦
反正仲有基艾沙
同埋麥都好攰 又換
換人好似個機械人咁
經你咁講睇一睇番上季D數據 又真係唔會輪換 就算周中歐洲賽打足120分鐘 幾日後番聯賽打隊廢隊都係出番果班人
攞歐聯比賽黎磨合會唔會太有自信 等聯賽杯fa cup會唔會合適啲?
重點係你睇endo上季表現覺得佢係新system可以擔任咩角色?
我就覺得佢實力係啱做比賽後段體力開始下降入黎提供work rate殺下波做下dirty work 僅此而已
所以先想問你地睇到endo咩特點值得更多上陣機會
早20分鐘換2件正選輸波都常見
endo係史特加打低位
去利打高利咪都適應
但重點要時間

有咩特點endo值得更多機會?
保護第二點

以為地面搵技術控制就得
但現實d波成日係空中飛黎飛去

哥狗對自己初登英超時既傲慢睇法
睇左幾場slut波覺得廢中真係好勁 可以將球員揚長避短
diaz變速 taa長傳
slut手下就覺得成班都表現普普通通
睇黎買人都係六邊形戰士岩slutball多d
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞