[中堅愛入波] 利物浦 對 般尼茅夫

459 回覆
1 Like 11 Dislike
開季4勝1負講到咁
咁就咪撚幫fsg維穩話咩有個強大陣容 一換人就會輸番2粒既話
diaz上季英超37場入8球 今季4場入3球 比你講到廢撚咗咁
咁人地slot套system就係要地面控制 你認唔認同一件事
點解仲要格硬擺個defensive mind既中場落去 拖慢隊波
當佢米拿咁用咪啱曬囉 有咩問題
肥賓、高普、甚至教開英超既人渣士
上任球會打法行雲流水

但都搬唔到去利
要修改或另創打法

史sir體驗完英超仲堅持solt ball
走唔遠
羅渣士條傻鳩嚟利之前先教得一季英超都叫教開英超
肥賓 廢中
slut用到臭G 凍肉球王咁wor.....
廢中用凍肉4不像咁
相對前者
肥賓喺華西打進攻好勁
所以位置都入到波

以艾馬為主仲打到小組傳切
無話要航正選
但而家d待遇連後備角色都算唔上

加埋史蛇係勝利十一人派
贏緊2球都叫安全?你係咪利迷黎?
對面ac 人地贏緊3球我地都追過啦
睇咗幾場波 基本上條友重荷 其他是L但

當然水貨佢唔敢攪 亦都無選擇 無得攪
同個認真講鳩嘢嘅都咁認真討論
vvd本身必然正選
臭g今季勁撚到仆街
嘉寶今場先第一次正選都叫重荷
今場咪出左gakpo森美 點樣勝利十一人呀
只係中場三子係套system核心黎 冇病冇痛唔會換
你睇鏝阿都係咁踢 rice odegaard rodri依啲場場踢足90咁制
你要打control就係要control 90分鐘 冇得鬥氣
後備角色都算唔上仲有得坐後備
得罪講 完全唔撚用你 擺魔童頂埋個位都仲得
件大呵撚同連乜登係咪同一條契弟?

兩條友講野一擔擔

係咪伯母多人幫襯既異父兄弟?
終於有人講出重點
曼城 阿狗 呢兩場中場咪一樣有輪換
人地正選都換埋啦都唔係講緊後備上黎
核心還核心
而家問題係場場咁樣90分鐘遲早出事姐
兩個都傻鳩黎
其實好多人想睇水貨輪換驗下Chiesa,slut sir 又唔敢再得罪佢下下90分鐘

Jota呢兩場麻麻出下傻紐俾佢抖下都好,起碼下場Jota真係要輪換唔係又怕佢傷
無睇場波,想問踢成點
後備實力未差到會輸返掛
反而正選會太攰就真
唔講咁多 下場祖達仲係正選既slut一定係on9仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞