Madonna, Lady Gaga同Taylor Swift 邊個成就高啲

272 回覆
6 Like 70 Dislike
Adele
Ham and cheese on a roll, a small bag of chips and an orange drink, if you know, you know
雖然一向都知Taylor swift紅,但哩幾年好似突然間再爆紅
我淨係識麥當娜,完
Ts 肺炎時期嗰兩隻碟儲落唔少新fans 跟住era tours開勁多場開到而家都未完 不過覺得最大原因都係夠media coverage
商業做得好,TS公司不停打壓同TS同類型既新進歌手,例如 Olivia Rodrigo,屈人抄佢
所以唔同年代冇得比
Keung to 好似高D ,fans 無數
周街poker face咁都唔紅歌
今年Sabrina好似無事 可能因為佢兩個frd底
以前積落 同埋以前都有人同佢鬥吓
之後佢就好似一支獨秀爆晒出嚟 同埋佢keep到
其他人車尾燈都見唔到
今年Sabrina Carpenter d歌已經紅過Taylor Swift
就係不同年代先睇到Madonna有幾堅
無互聯網同電話串流嘅加持都紅遍全球
真 就算佢而家出道都應該爆紅
上面講到Katy 個half-time好垃圾咁
10年代收視最高,個個記得California Gurls 大合唱同隻鯊魚

至於個topic就they all got crowns啦
準備出嚟收版權費
成個post去到第六頁先有返正常討論
個隻鯊魚同海灘有無令你諗起tvb啲夏日兒童節目show?

咁我會俾番 credit 俾舞台設計嘅人,開頭個part係ok嘅,但一開聲就唔得。

KP啲歌係幾上腦,但可惜每次live令人失望。首dark horse, ET俾其他人唱會好啲,又或者體諒下聽既人,下次試下咪咀丫。
只服Adele
Madonna邊有得輸
queen同diva嘅分別
Super Bowl個次已經公認係佢其中發揮最好果次
好難比較
Madonna 係經典
Gaga 係style
Taylor 係主打歌
各有千秋

補返圖
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞