Madonna, Lady Gaga同Taylor Swift 邊個成就高啲

272 回覆
6 Like 70 Dislike
姜濤:想同taylor swift合作
https://lih.kg/3679359

真係 bad romance 屌打啦
你縮返入山洞先啦
Lady gaga攞埋Oscar
Gaga爆果年係2008
Girls Gen爆果年係2009
TVXQ、SJ仲要再早幾年
韓風唔太關Gaga事喎
Taylor Swift 對呢兩個波皮都掂唔到
Madonna點都勁過TS掛
Lisa超越左佢地啦
紅人唔紅歌咁都講得出,痴撚線連登仔視野係咪咁窄

一首poker face係當時係現像級數喎

poker face 加埋前一年Rihanna嘅don't stop the music,影響左成個美國樂壇,之後個幾年成個美國樂壇都流行電子舞曲風
唔同年代,無得咁比
雖然我都唔係咁鍾意lady Gaga啲歌,不過睇過佢live係有巨星風采的,你覺得佢冇後勁,其實佢只係換咗跑道
I HATE TAYLOR SWIFT!
wonderful
ts賺最多,影響力最大,fans最多,trump大選都刷佢鞋。連登仔表示佢垃圾一條
Lady gaga artpop之後真係flop flop地係靠a star is born回春
今年同bruno mars首die with a smile好正
炎明熙屌打呢D
Solo新歌大垃圾
TAYLOR SWIFT 真係好撚樣衰 見到個樣都唔想聽佢啲歌
Madonna>TS=Lady Gaga
就好似Mj 同Kobe 同lbj
一樣道理好難比
傳媒出盡力捧佢,周不時都有新聞,又演場會失憶又剩,差在未死而復生
Madonna - Taylor swift - lady gaga
Madonna Lady GAGA 同 Taylor SWIFT任意亮相美囯電視台對連登囝眼中所謂「香港天后」旣啟示
https://lih.kg/3786432
其實主題係比較成就

成就來講TS的確係入面最好嗰個

如果比較嘅係音樂能力嗰啲,佢明顯唔係最好嗰個
講真我就覺得Madonna同Gaga啲歌好聽啲,成就就好難講
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞