[LoL]英雄聯盟 S14比賽討論區(1637)

1001 回覆
0 Like 1 Dislike
chovy 朋友隊 vs chovy 朋友隊without chovy
但你都幾搞笑 完全唔敢回doran去t1紅方blind pick係咪贏到
咁咪證明2邊差距
2個換隊換英玩贏嘅只會係hle 咁你都仲拗?
VI/MAO係咪一定要食死2BAN我都係一個疑問
呢2個JG都係食配合

同埋T1經驗對呢2隻都多
我唔覺得一定要食死2BAN比呢2隻JG
花生底褲顏色
三場都係JUG SUP POG
拳頭自己攞黎衰
之前LCK LPL 都仲可以分庭抗禮有野睇
造完T1皇之後 冇T1就冇人睇
未計佢出啲meta英出到冇人玩
S7 WORLD?
世一jhin係有skin嗰個🤫
T1 fanboy之間都要大戰
btw 如果真係無t1加埋係歐美時區既世界賽,直播人數一定趺
s12果年好似除左final傳奇vs夢幻咁先歷史新高之外,avg人數都好似比以往低
睇下geng聽日會唔會ban龍先
係咁ban jg位都打到jg gap
好撚絕望
可能因為成個series都好順風
HLE今日啲call好合理

上次打GEN Game 4真係feel到成隊都tilted
啲call應該有分歧
你講嗰波Viper應該ping緊下塔
你都有撚病 講得出造皇九成係大陸仔啲定制傻閪
Bang?
其實我真係想Faker快啲退休 到時就可以睇吓係咪啲人咁講隻game仲係好多人睇
HLE 3場POG都係波比
一定又要怪唔ban波比
成日諗人地啲pick
搞到自己啲pick四不像
控技都唔多個
真係阿婆玩都唔會驚囉
依兩隻功能性太強 vi大入去配炸彈人=5打4 茂凱開個大就咩龍都唔使爭
場場視野已經比人gap 放呢兩隻 中後期邊線仲點打
無撚聊 今日輸好正常講真 出唔到world先嘈啦
O蛇 K狗
咩呀
蛋黃lower bracket一穿二drx hle
upper bracket係kt vs hle
不過講真我諗到老+壽司係不斷比VI GANK既畫面
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞