[LoL]英雄聯盟 S14比賽討論區(1637)

1001 回覆
0 Like 1 Dislike
告別作竟然係打jfft
師兄你唔好搞笑啦 T1落去對啲DK同埋KT都唔係一件好事 相反如果HLE落去第三第四種子先最估唔到
T1依家都唔止係META問題
成隊好似無撚晒默契同配合咁
打團廢撚到
BAN位就得咁多 一定有野放出黎 然後你要應對好佢
如果咁多英係處理唔到 即係你技不如人
花生係打T1先咁好表現
一打其他就成日突然柒一柒就收皮
same
我唔係T1風扇 , 但T1 照計點都食硬DK既
T1風扇真心唔使燈
咪庫奇炮娘
下? 我本身已經贏左根本冇拗緊喎傻閪
互BAN完紅方有counter優勢,就拋返個波比你睇你壽司玩blink玩咩
英文台見到飛機直接講i dont like that

你條柒頭輸撚左仲要比我當狗咁撚就事實啦
最慘係老打完今日又有返態
其實成個summer嚟睇 T1落去打regional係好合理even去唔到worlds都好正常
百鳩幾隻英都唔整全局BP
次次都係得個十幾隻英玩
依家BO5場場唔係炸彈仔就鳩龍
悶撚到
關佢鬼事咩,2022 唔BAN AA G5唔拎YONE先 咪一鳩樣
2022 MSI 5路線權陣打RNG咪一樣

選手問題啦,T1選手有一定主導權去BP G4呢個傻西陣都見過唔小次
world有冇aurora?
未ban果陣好撚勁
KT呢
其實呢啲都係人哋講 我就覺得T1無論輸贏都係咁撚戇鳩 次次都要靠選手操作去贏嘅比賽就肯定係弱智 當年SKT係好有紀律去贏打到人哋窒息 而家根本就係隨心有時仲要靠運去贏
truck瘟風扇集體gel頭之後隊閪嘢轉個頭就畀人打爆都唔係first time啦
講真其實估HLE會贏
但T1真係連少少掙扎都做唔到
話係4-0一啲都唔誇張

同埋kkoma回歸到底做過啲乜嚟
Oner越打越閪
Keria啲call又好撚閪
廢老閪慣啦 同埋真係老 唔計

Guma同Zeus稍為sharp
但Guma又成日食下靶位
Zeus又要玩啲團戰冇乜威脅嘅射手
公道
LCK最後應該GENG HLE T1 KT
12號贏左-> 3號種子
12號豬左-> 14號打KT/FOX

KT 就算啦
藍方呀
真係諗都覺得好撚精彩
"互BAN完最後紅方都仲係有最後一手Counter pick
就睇你條柒頭壽司blink pick乜撚野上路
結果原來係飛機 "

原來你完全睇唔撚明咁冇野啦 你水平真係好撚低
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞