[LoL]英雄聯盟 S14比賽討論區(1637)

1001 回覆
0 Like 1 Dislike
Delight大哥4場4隻Sup Gap左英雄海歷天怪
咁G4個BP 明顯係搞事既BP都無做好乜準備啦
頭3BAN重走去BAN JAX,然後唔PICK 卡密兒再比人BAN柒左

都唔知佢地做緊乜,你頭3唔簡卡密兒 一係就BAN左JHIN 迫對面BAN ZIGGS 你拎小火龍
漿豬 HLE 勁啲果隊贏
DK KT T1 少中風果隊贏
G1 拎你個Skin 屌打添啦
而家唔同啦
唔太關狀態事
而家META太食MARCO
玩ZIGGS都唔係靠咩操作啦
完全係食MARCO
但唔熟果個體系= 踢開4後叫你踢3中堅陣
點都會亂撚曬
正路
一哥二哥同三弟完全三個層次
歷天怪都廢左好耐廢左成個夏天
都唔止,啲團打落去好似5條友都有唔同嘅預想,再各自execute佢哋腦海中嘅畫面
結果就炒撚埋一碟,根本無紀律同團結性
換線節奏由上季廢到今季都未識點玩,啲Tp可以亂鳩咁用純粹攞嚟清兵
呢啲先係佢哋玩唔起ziggs / 樹人體系嘅最大原因
Gen white bs gen blue
lck jg版小虎
下星期爭seed3/4轉版本未?
買10萬
2個鐘後就有20%回報都幾撚爽
人哋全LC K最勁炸彈仔
3:0 都算
唔好三場都 30分鐘內
開幕式仲耐過場驚
選手champ pool實會有缺陷架啦
諗起咁屈機嘅老母龍mid
都係KT pick先就震緊
講真漿豬贏就贏硬,差在3:0定3:1
炸彈仔操作勁極都係咁
係睇戰術配唔配到
hle係好擅長玩防守
好似會轉.17
所以L P L玩全局BP我係非常支持 你Ban位又得10個位 其實搞全局BP先係最正路
雖然t1今個bo係幾廢下
但3-1就3-1咩 成班人係到講咩實際4-0唔知做乜,super play唔係比賽既一部份?
咁講既每場比人逆轉既比賽其實都嬴左,唔係xxx派膠中風/yyy super play左已經嬴左
除咗黑帶之外,truck瘟其餘四件呢個summer都係型一場粥九場,黑帶regular就型七場柒三場,然後playoff畀花生打撚爆
雖然t1今個bo係幾廢下
但3-1就3-1啦 成班人係到講咩實際4-0唔知做乜,super play唔係比賽既一部份?
咁講既每場比人逆轉既比賽其實都嬴左,唔係xxx派膠中風/yyy super play左已經嬴左
唔講仲以為係drx vs edg game 2
但O蛇柒左最重要果幾場
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞