[LoL]英雄聯盟 S14比賽討論區(1637)

1001 回覆
0 Like 1 Dislike
條友自從離開咗SKT之後 好似冇試過係同一隊留多過兩年
咁放隻tier0俾viper 就好易玩?
上面仲有傻閪問點解唔ban
俾十個ban位你好唔好呀?
呢個可以收返埋
班囡囡趕住退緊聽日張飛先
應該係
Redbull event 都應該已經簽左新選手
其實有無高手講我知
T1成日pick呢d奇怪既陣想點
特別係G4,屌你我打rank見到都跳啦
上中玩哂AD,但就係唔比ad guma玩
搞到下路長期比人禁住黎打
HLE又唔係傻西唔通比你瘋狂拆到塔?

O蛇隻豹女就唔好講
隻豬咁撚大,係佢面前都Q唔中
14.18 nerf ariz varus lilia ziggs但buff jinx gnar jayce hwei應該好啲既
Dk無可能贏到T1 T1諗定點食蛋都得
Peyz教你點玩炸彈仔
關佢乜事,佢坐左係 入面WOBP係ROACH + TOM做

ROACH + TOM做唔到野就真啦,自從2023 之後,唔知做乜T1 永遠都唔鍾意換資源

下下都死打爛打,K狗勁老D CALL心急到痴線
G1 唔走去打火龍SOUL POINT 你話幾好
自從政治正確黑人英之後
spring playoff劇本
1. kt六強收隊✅
2. 漿豬食蛋黃✅
3. hle炒truck瘟✅
4. 漿豬upper bracket讓一追三hle✅
5. truck瘟食蛋黃✅
6. truck瘟覆桌hle❌
7. fmvpmaker壽司final畀網吧打撚爆❌
爐只係拎嚟打炸彈仔 鬥推線 冇其他用 打其他ad一定輸
都唔係佢做BP
睇得出阿老隻炮娘有進步
未來可期
人地玩ziggs係野輔搵人出黎
一見到人就一齊開技炸你
T1玩ziggs係輔肋換到冇血返去補
oner夢遊俾人poke,由得guma係下路俾人gank
人地識玩呀瞓醒未
第一個bo5頭兩場咪炸到truck瘟神志不清
講左好耐 T1用ziggs係唔識幫姑媽推塔
睇下geng用 人地係圍繞住ziggs狂推塔
佢LGD嗰年真係好好笑
打play in都打到賣笑咁
Ksante Nidalee ad中 Ziggs Leona = ez GEN win
不過對面通常ban/pick走幾隻
上個regional戰神已經放緊假
我都冇打 純粹睇T1
世界賽冇T1果幾年 都真係冇睇
今個版T1 冇得打 。bp做唔到優勢 主要下路太工具
大把前途
Meta英唔識玩+五條友都想show Off自己 啲配合打到好似第一年合作咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞