[LoL]英雄聯盟 S14比賽討論區(1637)

1001 回覆
0 Like 1 Dislike
g4比較大問題係唔知揀隻corki top做乜
又唔係拎黎flex,又打唔爆doran
冇坦冇cc
打1打又變軟輔
中上版本兩隊都有一個契仔,鞋佬穩定輸廢老,完美穩定俾Zeus 打爆線,雖然都想睇T1風扇哭喪,但呢兩隊真係冇咩希望
小火龍根本處理唔到 贏果場只係HLE上頭
睇kiin登基
其實已經好多人都冇打隻game 根本就係為咗睇比賽 如果某啲選手退埋真係冇人睇都唔奇 仲要年年riot整埋晒啲戇鳩英同埋戇鳩版本 啲人更加唔想睇同玩
GEN會俾Kiin拎Ksante,其餘一樣
真係呀 Ban jax 對面咪要ban埋camille呀嘛
你唔識玩 對面識玩呢
你咁換 hle前面推爆你
你隻火龍點出山?定你放哂火龍 炸彈佬比對面
HLE今日有態

Delight大哥 多撚 花生準備報牛漿

聽日驚啊
希望今日T1大傷元氣
Regional 出局 唔洗眼冤
中型改 但年年睇完patch notes 都唔會predict到咩事 成個月冇比賽 咩都有可能發生
K狗團戰勁急
Kinsante 100%
WC都未有就做山羊
其實唔關tier事 純粹t1唔識用希格斯拿塔皮
亦唔識點樣去針對對面希格斯
geng打hle就試過燼打希格斯針對都隻希格斯爆炸
FMVP 黑人skin
最好睇就係T1 fans串串貢然後變啞
落去打冒泡啦
t1而家最大問題係成個戰術重心 跟唔到meta

ad中路 ->但sup jg cover不足 今日都已經嚴重見到呢個問題
我當jg sup cover得慢 但另一邊又拎唔到野就慢慢打開差距

太刻意打上路打線舒服 - 高風險低回報 人地防守到就可能成個team comp 失衡

炸彈人無反手手段 但自己又玩唔熟炸彈人體系 搞到成個戰術四不象

要真係諗下點解決問題
人地識玩啊嘛
12號打未輸過regional嘅男人smk
14號打seed 4戰神deft
跟住嚟香港打一兩場就散班了zofgk
親生仔未驚過
我大宙斯只會玩d表現到自己既英打唔出傷害既英唔好pick比佢
JG GAP巨大
花生隻豬女完全係教育局
2場加埋只死左1次,就係faker四殺
O哥就用命換藍buff
老人一手一個3條友一齊撞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞