[LoL]英雄聯盟 S14比賽討論區(1637)

1001 回覆
0 Like 1 Dislike
希望個版本好睇少少
冇人識
其實唔係廢老奇蹟團戰已經比人3:0左
如果我係教練
最尾g4會ban 炸彈人小火龍poppy
大家都咪撚玩
jg就大家一日拎一隻
之後睇下拎到咩中路出黎再夾
其實小火龍都算弱智 但係隻黑人先係最戇鳩
放養姑媽一貫作風
世界賽決賽輸嗰年比隻aa斬到傻鳩 瞓咗無睇?
.17 .18 基本將現時 所有PRO PLAY 特別LCK 頭15PICK 都NERF左一轉,無人知WORLDS個META會點
DK 打T1好似無羸過
點會唔關tier事
次次都龍 ziggs二選一
T1唔識玩還唔識玩
Geng 識針對係execute問題
guma快d走唔好留隊閪隊啦場場都當ad地底泥得不到尊重
科研佬玩d正常sup廢到嘔,吹親d英都係玩d搶ad頭搶到自己肥既英然後又當自己好撚勁
corki轉ksante嘅話完全係漿豬draft
不過正路應該冇人會放畀漿豬咁draft
T1 DK風扇今日輸到仆街
其實你留意吓 佢出到世界賽就一定係搞笑 無論係打咩國家嘅隊都係咁 不過佢都係一個門票嘅保證
ZOFAK就係得一招 由22spring到而家都係

唔記得邊個講過韓國教練有兩款 一款係將一招120分 無論咩版本都係咁打 GENG T1就係呢款

另一款就係咩都練到80分
我係高手
你想知咩
有T1多成倍人睇 唔通真係貪KERIA可愛呀?
明顯係有溝通過先上 一開始炸彈人招大中 根本就唔會1換1
明明係打得廢就廢啦成鳩日賴BP
廢到PICK咩BAN咩都搞唔掂架啦
人地隊隊summer夾左半年愈打愈好T1愈打愈廢 時神時鬼都算成班人重覺得好似換隻英就贏到咁
淨係O蛇今日隱形咁pick咩英都死啦
我撐T1睇到都覺得煩
藍寶
Smk上次贏Faker
已經係21 worlds semi final
隻黑人真係點nerf都整唔死
炸彈仔空咗好多次大
T1撚得順手就好睇,好meta
T1撚唔掂就on9 meta好撚悶
呢個meta有得玩ziggs正常都揀啦
t1前期靠ziggs都贏好多塔
中路ad正常
可以改既bp係上野
oner玩nidalee冇撚用,玩番工具人
上路係咁既組合仲揀corki=自殺
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞