最近發現 原來外國人可以日日見到自己國家 經濟差嘅消息 已經係一種福氣 係一種自由

184 回覆
1178 Like 66 Dislike
樓主果然支那人 白事當紅事
恆指14000同富時9000點都要搵source.
你都唔識搵source 幾ON9
講緊英國數字你做乜柒?其實你唔識不如唔好講,我叫你俾一個英國官方數字黎睇下你啲數對唔對得上呀移左民扮唔識中文?其實你為撚左上熱門係咁出啲鳩post冇問題,係文章下面擺返reference有幾撚難?冇讀過high school? 我睇格局指睇富時有撚用呀?真心你要屈毛真係你嘅事,你地班友鐘意將自己失敗原因怪呢個嗰個冇問題,但你要講數字嘅話唔該出返reference,如果啲數你自己計嘅麻煩擺低公式,你唔想人叫你起跑蛇當你笑話咁睇就請你做足返咁當然,你條撚樣如果只係刷下存在感刷下正評你慢慢。
你鍾意囉,完美地避開垃圾港股中國股樓災,連強積金都轉晒歐美股
而家現金放離岸收息爽到爆
駛同你班白痴羊牯日日喊苦喊忽?
一討論得深入啲佢就潛
不學無術自閉仔
你邊度見到我喊
英國8000億港紙財政儲備,香港都係7000億港紙財政儲備,問題係英國同香港幾多人口先

連登精選傻閪Po:

[心寒] 我竟然睇完愛國藍絲屈詠妍唱衰英國嘅文章,發現左香港依家情況有幾差
https://lih.kg/3768930
妒忌你啦大把錢蝕都唔駛喊,做韮菜做到咁夫復何求呢
唔係,我想問下點解我蝕錢?我都冇投資香港/中國
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞