最近發現 原來外國人可以日日見到自己國家 經濟差嘅消息 已經係一種福氣 係一種自由

184 回覆
1178 Like 66 Dislike
其實樓價跌有咩問題
老奉要升?
香港已經係咁只係冇裝防盜嘅後果

係咪搵到有呢兩個月香港傳媒有廿篇報導香港經濟差既報導樓主會直播食屎,唔係講落去無咩意思
原來平民對付霸權既方法
就係不生育 不發奮

quit game
中國香港係咁㗎啦 你會唔會話中國啲傳媒報喜不報憂啊 會報憂嘅都坐曬監啦
唯一一點唔同意樓主嘅係,其實香港大部份時間都係做送錢去上面嘅角色
總之民主社會一定有亂得咁亂 (不過啲愛國者後代去晒讀書)
靠山係名黎
事實就係收家用多
含鳩致遠
果然其實你篇文咁多數據,你又識講你啲數字,但叫你一個source都俾唔到?Harvard reverences都唔識?不如算啦,打完飛機抹乾淨啦
維園阿伯 -> Hyde Park 亞伯
見执到樓豬連一個source都擺唔低淨係係度9up真係唔難明好似樓主呢種廢人點解要刷存在感為撚左上熱門撚到班黃豬陪你一齊柒其實真心癲,見到樓豬同其他豬仔真心明點解2019會輸得咁撚慘成班free rider連source 都俾唔到個係到打飛機真係注定呢世都係loser
無講過店舖防盜呀起跑蛇
唔好一味9up老屈先得架
跑蛇一陣又話你五毛架喇,你知喇,跑蛇幾撚型講到明佢講嘅就一定係真發表任何意見唔需要睇任何數據之前係佢第個post陪佢癲嘥成個鐘幫佢揾source揾完同我講話我揾錯,叫佢俾完全俾唔到不過黃豬係鐘意呢啲,當日條撚樣話帶10萬去英國,俾人撚兩下發脾氣話咁唔去囉屌,自己都係靠屋企係度指指點點
佢依家唔只無根據9up
係屈我講其他野嚟轉移話題

btw 佢簡直係上帝
我說的即是真理,唔需要證據
由治及興,你識乜
咁冇計,2019本身就係班不學無術嘅mk做主導,自然出到樓豬呢啲kam撚次換次打幾百字冇一次有source睇,班黃豬cctoy又要跟住劣鳩
即溶咖啡咁撚貴
因為次次我打晒數字你都份見唔到
其實其他人問我我比埋個網同新聞佢都冇問題
不過見你就就緊係算啦 就算你比我用數字駁到口啞啞
你都會搬龍門講其他
你呢啲五毛會鳩客觀睇數字咩
唔係要你打嘅數字想睇正式數據例如你啲數字點黎大佬你係咪真係咁撚自大
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞