「太政確」?可能是娛樂產業史無前例慘賠 索尼3A遊戲星鳴特攻發行不足半月就下架

296 回覆
312 Like 2 Dislike
好似廿幾年前歐美動畫會見到既人物
真 玩法差唔多好難突圍
睇完報導, 即刻去google下啲人物, 全部三尖八角,
主角群一個靚仔或者靚女少少既角色都無.

真係經典....經典柒
頂唔順啦,已經靜靜雞炒咗好多左癌
底厚還底厚,要蝕錢就點都唔會合商業發展啦
把口就死撐唔介意,實際就好嬲好嬲
呃到人呃唔到自己啦
好奇想問吓呢啲人they係要跟is定are
所以呢, 劍星呢啲難得既遊戲,
我唔玩, 都俾錢買左先.
唔係買隻game, 係買佢既風骨.
要用neocopula
要用neocopula
條臭屄咪就係錢又唔出,但又多多聲,仲拍撚晒心口好似要比錢咁。
等啲人誤判,以為真係有錢可賺。
其實Diablo 同魔獸啲角色都好陰間feel。
好多都騎呢到爆。
所以整垃圾出黎 玩家唔買單 佢地就回歸返要聽玩家話 而唔係班LGBTQ+人 或者SBI
繼星鳴特攻之後,bandai都打算加入dei多元共融遊戲!!!!!機戰大量大波美女可能即將會取消!!!!
https://lih.kg/3778793
巴打如果鍾意刺客系列既話強烈推薦你玩
AC2, Brotherhood, Revelations呢三部曲
一定令你印象深刻
咁真係無個正常
人地自稱He/him黎
繼續阿
睇下索狗仲可以洩幾多錢
Last of Us Part 2 死一次都未夠? 仲要試多次,SONY 硬係要同市場鬥氣
Gamers 本身圈子對政治正確就好反感
最慘班人自己都唔買唔玩
刺客信條等左好多年先有日本劇本
點知你老味俾個黑鬼我
一定冇可能會買,奉勸大家唔好買,唔好縱容呢D垃圾出品
最撚搞笑係條友用10年時間慢慢咁作故仔,虛構個人物去俾Ubi 拎嚟用
因為冇人會同你講其實人係有分別,其實佢自己係有bias
呢D野冇可能會認,Ugly Truth 一定擺係心底
做Research 你搵一百個人問,佢都係答你標準答案,要diversity,LGBTQ之類,但唔代表佢真係buy,更加唔會洗錢玩
果D係黑暗魔幻
唔係而家先有
我細個都玩隻olg魔女職業係紫色皮膚
點樣令角色有特色有個性同時又唔好令玩家反感就睇設計師功力
但係左膠唔單止冇功力仲想迫你覺得我D角色好正
就係你班友一隻二隻都gorlock 咁款迫人要接受你
woke撚拍晒手掌笑柒佢
可能turned out大部份都係d金主錢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞