「太政確」?可能是娛樂產業史無前例慘賠 索尼3A遊戲星鳴特攻發行不足半月就下架

296 回覆
312 Like 2 Dislike
你每日照鏡睇自己都仲對唔夠醜嘢?
就咁睇堆角色都幾癲,正常game可能有十幾個角色
一半係正常,一半係有型或靚
之後先有一兩個奇奇怪怪

依隻game真係開創先河
全部角色都奇奇怪怪,最正常好似係個機械人
如果轉番正常skin, woke skin要比錢買,正常隊同woke 隊對打,有冇得諗
好撚多元唷
Cls
第二行第三個男人OK.
唔得喎,皮膚咁白
應該用黑人變性人
你睇下迪士尼
隻game角色名都專登加he/she/they
如果我見到即刻退款
一隻game 有幾個角色係咁都算
全隻都係
個髮型根本係炎明熹
睇返d網民研究就會發現猶太人家族出錢+影響力死推左膠思想
唔知想控制定分化歐美d人定控制人口
同時攪依家d game廠 要整woke野
班死傻西以為可以洗到玩家腦又同時賺到錢
咪睇下佢地可以掉到幾多億落去燒 反正玩家唔會買
依家唔知係咪見到d左膠想屠猶 成個行動失敗左收返起d資金同影響力

所以你會見到好似成個世界都向右轉 左膠力量無9哂咁
個機械人都柒撚到仆街成個垃圾桶咁屌那媽連機械人都可以整得咁柒真係服撚咗班人
索尼開了星鳴特工製作人firewalk工作室的幾乎所有人,除了人物設計師

https://job-boards.greenhouse.io/firewalk
現在firewalk空缺的職位:

Gameplay Technical Designer 技術策劃
Principal Level Designer 主關卡設計師
Production Director 製作總監
Senior Gameplay Engineer 資深遊戲工程師
Senior Live Ops Engineer 資深現場工程師
Senior Systems Engineer 資深系統工程師
Senior Viewmodel Animator 進階主視角模型動畫師
Technical Artist UI UI設計師

網上睇到
Karen 自白
應該過多幾個月放落ps plus
人人都靚就冇醜 人人都高仲邊有矮?
你個腦真係裝屎
女人嚟
藍色巨人下面果個喎
多你老尾
人類既審美觀係千萬年演變既結果,淘汰左d唔好既野
所以係人既角度
靚一定係男人強壯
女人樣靚身材正
但癡肥樣衰就一定係唔好

樣衰就樣衰啦 係要作個字叫多元美好撚嘔心
你會唔會出街見到個肥西同佢講你係多元瘦呀
根本就係呢班死垃圾諗野呃自己
最慘係game 廠唔知左癌係小眾
都2024年仲未知道奶乜群體春袋先搵到錢
第二行最右果件全game最sex
e 隻game 邊有資格擁有hater?
朵最臭果個反而留得低
想睇下一隻驚整啲咩怪物出嚟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞