「太政確」?可能是娛樂產業史無前例慘賠 索尼3A遊戲星鳴特攻發行不足半月就下架

296 回覆
312 Like 2 Dislike
哂氣,佢個假設都on9. 唔通現實靚既就虛擬世界想做醜人咩. 根本靚同唔靚有得揀正常都會揀靚既.
講到幾大義凜然,daily concurrent players得75個,全球呀. 連班左膠都無人撐,仲好意思走出黎說教, 話人incel.
佢要退咗錢先可以諗免費
左癌好嘢,咁就幾個億
左癌(唔打機)
睇下中國d換皮game幾好賺
唔靚搵鬼同你買
左膠唔撚課金
關乜事,就覺角色靚呢隻game都會收皮
出新角色,新skin咪搞掂
d左癌仲未死心

https://www.4gamers.com.tw/news/detail/67019/ign-writer-claims-playstation-never-believed-in-concord-after-game-be-shutdown

在遊戲關閉的噩耗出來後,為外媒 IGN 長期撰稿的作家 Stella Chung 替 Firewalk 感到難過(心碎),她指出官方「事實上甚至沒給本作至少六個月的時間,度過整個賽季以調整成一款合格的服務型遊戲,讓我覺得太扯了。」
見到個Stella Chung幅相
雖然唔係靚但都起碼唔係騎呢怪
咁仲撚顛,佢自己都唔玩果套但就要d game咁樣俾人玩
試下叫班woke撚自己出錢營運6個月教育下玩家,睇佢地肯唔肯
本身刺客都死死地啦
集集都類近玩法,唔係好引到新血,預訂既都只係死忠
免費都唔想玩仲樣衰過現實見到既人
講實話玩架,笨大早排對西方做左個DEI調查,當中都有55%人話重視DEI架,只係果55%人入面,有幾多係會俾錢玩「政確」game就唔知啦。

https://automaton-media.com/en/news/bandai-namco-online-shares-views-on-dei-and-its-implementation-in-western-releases-of-japanese-games/

On the topic of the actual relevance of DEI in the West, they cite a survey conducted by Newzoo, in which 55% of respondents (from the US and UK) agreed either strongly or somewhat to the question “Is DEI important to you?” They also cite a survey result that showed that American and British gamers tend to project themselves onto game characters.
皮褸肥佬

姜糖唔買嚟支持偶像
你呢段係咪你本人incel而且太樣衰無人要要係連登刷存在感的控訴?
難怪你咁有體會
好似話800間鋪,訂得700隻
多元醜
已經唔係樣同身材趕客咁簡單
係成個設計都出晒事

如果你話係將啲3歲細路畫既畫3D化我都信既
證明主流現實人唔buy呢啲醜八怪包括你
班遊戲記者本身視玩家做敵人
同埋佢地唔識mmo玩家人數的變化
sony一日唔執鳩左歐美既總部搬番去日本,好撚快執得!
DEI同寫柒啲角色可以係兩回事
你今日睇美少女戰士同百變小櫻,故事返定其實都好多DEI元素,但你唔會覺得入面啲角色柒
想知班左膠對呢個消息嘅反應
怪隻game整得差?
其實they點解?佢覺得自己係咩性別
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞