「太政確」?可能是娛樂產業史無前例慘賠 索尼3A遊戲星鳴特攻發行不足半月就下架

296 回覆
312 Like 2 Dislike
Woke撚聲大大無貨賣 俾少少錢支持下都唔撚肯
柒到連真lgbt都嫌棄
真心呢隻game出課金skin應該唔會賺到錢
除非可以整容
收鳩ing 皮!玩左膠la
OW 死因根本唔關入場費事,明明一隻好game 自己玩爛
最正常咪亞洲人樣果個 不過對腳識噴火 當佢外星人
認真
死因唔完全係因為政治正確
而係個Business Model 根本係已經被證實唔work

收費online game
你個遊戲性一定要好
咁多款pubg Fortnite 呢啲會跑出就係咁解
人哋好明顯唔係賣Art work

本身一隻game 唔吸引人又無遊戲性
年年都有呢啲換皮遊戲
(不過呢隻搞笑在換就換皮不過換啲醜嘅)
可能通常啲廠都係速食少少
免費遊玩business model
單靠課金一樣維到皮

商業定位錯誤
加埋左膠game
柒到咁可以怪邊個
講真我gay既 睇/玩大波妹點都開心過睇肥閪啦..
又係d本身唔打機既老屎忽以為係開拓客源
woke撚左膠頂多咪果1-3% 佢地覺得可以整dwoke game出黎
一般人完全接受 再食埋果3%客 賺多d錢
點知係為左1-3% 得罪自己本身全部客
事實上班左膠咪又係中意玩正常遊戲
就算整woke game都未必會比錢玩
首先要知咩叫共識嘅醜,然後先可以出黎撐佢地並唔醜
Why would I care about a bunch of talentless freaks hating on it?
屌客吖拿
咁我唔係想講OW死晒嘅
之不過唔係免費又可以長做嘅game少之又少
隻concord定位遲咗n年,加埋樣衰同埋on9 pronoun先覺得今次特別柒
例如EA都唔係乜好人但係Apex可以興起係因為免費
佢地所謂的modern audience,唔代表想玩槍game

韓仔隻inzoi 可能仲吸到班woke撚玩
你因果關係掉轉咗
人類甚至其他高智慧嘅哺乳類動物嘅審美觀係Universally天生嘅
唔係後天經過文化得到
即係你覺得嗰個人係樣衰,係你天生潛意識已經覺得佢樣衰
接受現實啦,個世界係咁運作㗎,唔係你哋幻想咁

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2566458/
上年四大糞作都靠事前搭個靚雞棚或者背靠大ip呃到下人買黎試下玩 就算係垃圾屎bug爆玩唔到都叫屎到有特色

而依隻game個感覺就由一開始同人講「我地係一隻好“普通”既遊戲」 好就肯定唔係 垃圾屎又未輪到你 咁連糞作獵人都無玩既動力啦
亞洲國家應該係,外國人可能仲會買
Beta嗰陣免費玩都冇人玩 你依家免費都冇用仲會俾付費玩家屌

啲角色設計到好似GU呢個廣告入邊嘅人物都已經好好多啦
呢隻game本身遊戲性唔差 有啲位都幾值得其他同類型嘅game參考 所以更加突顯咗政治正確有幾咁令人反感
玩膠玩死自己...
人人都靚咁字典咪可以少隻字doublegood
想知SONY甚至遊戲界知驚未

繼續 = 扔錢落海
我一定唔會買
反而想知有幾多高層會為件事負責任辭職唔做
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞