[本地足球] 2024/25 港超聯、亞冠二及香港隊討論區 (37)

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
你唔識中文?晏晝先返屋企 臨8波就有得走啦
奧恩博會唔會帶隊喺香港蒲?
你又知天文台實12點就pre8
6點甚至8點先8點睇呀
啲球員教埋青年軍係咪會出多啲波糧?定係硬食?
垃垃:三皮,十二個月糧,包敎波!
梗係傑志啲設施咁好啲球員咁健康
不如睇下 家事 唔見passport 嘅出勤率
將軍澳隊係咁㗎啦 長期受傷住踢
Good bye and thank you
原來屌閪灣比哂台仔

冇怨言了

你make sense 難得理性
你都make sense
傑童仲有乜藉口 請比較所有退選既人
其實點解講艾華頓就係傑
利申 我對佢冇意見
唔想再睇傑理罵戰
我就唔使做既睇你哋返工咋
講艾=反理=傑童
中國個場唔計12場添
https://youtu.be/_Cb8roW0bMs?si=LTTBw89djPl9llPe
《訪問》民和公民隊長冼仲意,外流加盟菲律賓球隊

民和公民八月中到菲律賓集訓,與當地球會Manila Digger友賽。比賽後隊長冼仲意表現受到對手賞識,決定開出一份短期職業合約招攬,她接受條件加盟。日前她已經出發菲律賓,向新球隊報到。

出發前,冼仲意接受「女子足球天地」訪問提到雖然要放棄香港工作去外流,但覺得唔去會後悔,所以毅然接受。目標在訓練中發揮到應有水平,令教練俾機會去表現,協助球隊爭取女子亞冠席位。
你班CDROM咪又係講呢啲話題先出嚟
North Korea 🇰🇵 will face Macau 🇲🇴 and Guam 🇬🇺 in Group B.
我賭我地私家雞,要優侍
台仔就去屌閪灣,由我地帶台妹入場,完場去donki 行
期待我賭戰關島多啲
鬼到仆街啦

31/8 東網報導艾華頓因傷退出港隊

2/9 東網報導文章「香港隊 出發踢三角賽 盧斯爾:目標提升世界排名」

其中一張相片形容「艾華頓今早有隨理文進行簡單練習」

亦因為呢張相引起議論,有人懷疑艾華頓扮傷唔踢香港隊,亦有人認為艾華頓只係作受傷後的康復訓練

最詭異喺到今日下午,相關文章仍可於東網找到,但該張相片已經唔見咗

究竟東網係乜嘢原因刪咗張相? 自我審查? 還是受到外間壓力?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞