[本地足球] 2024/25 港超聯、亞冠二及香港隊討論區 (37)

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
有假放仲要有波睇
理總果然係理總
事實:理狗(理總)成日針艾利奧—>垃狗退隊—>大家針你同垃狗
咪又係要返朝頭早中午先掛
傑童同理童一齊火化算 煩到傻
話佢踢得差 又計針佢針佢啲退隊理由?
你識唔識得分 針佢表現 同 針佢啲退隊理由
你針垃狗就純粹因為佢踢將軍澳?
咁都有得嘈
傑童上球迷區坐
係咪要跟次序喺球場集隊上去
費事俾傑童帶風向啦梗係要加把口嘈
我哋邊有石門隊內賽強度咁高
垃狗曬吓太陽咋嘛達狗啲訓練係咁
祖連奴:amigo, por que não vem?
垃王:Fiji é tão chato, se for Fuji então eu vou.
(設計對白)
On cc
艾華頓因傷退隊

2/9/24

On cc 隨隊簡單練習

東網記者玩踢爆? 定係只係無心見到乜嘢就影就報?
大家唔好怪理總
佢自從俾條女飛左之後就得返港超po有人同佢傾計
要屌就屌大頭啦,俾on cc 2/9/24出張咁嘅相
是的
我係話你針佢退隊喎
我針垃狗退隊係因為你自己嗰隊嗰個成日退隊又唔講埋嘅
講真以前踢大學隊個教練都叫啲傷咗嘅球員盡量都嚟訓練。慢跑都好,但起碼要知呢一兩個星期練緊咩唔好甩
叫李浚湣澄清
我針艾5退隊係因為你自己嗰隊嗰個成日退隊又唔講埋嘅
希望港隊主教練今次之後棄用哂所有巴西人
同埋嗰啲經常用不同藉口退隊嘅人
自己仲未走
個新任就睇住自己帶隊
仲要自己同西木都有份去interview
好尷尬
#澳門代表隊🇲🇴

澳門代表隊已於今早出發前往汶萊,與汶萊國家隊進行亞洲盃外圍賽預選賽第一圈足球賽。比賽時間為9月6日(五)21:00(澳門時間)。

比賽職球員名單:
總領隊:張立群先生
副總領隊:鍾國榮先生、賴百齡先生、曾展南先生、郭寶泉先生
團長:黃有明先生
主教練:LAZARO FONSECA DA COSTA OLIVEIRA
教練:PEDRO NUNO GRAES SIMOES、黎栢勇、羅維珈、蔡成章
管理:陸仲強
隊醫:劉志良
球員:何文輝、羅詠豪、馮智恆、甘致豪、葉陽、高俊、陳敏、張嘉俊、梁臻杰、吳鏵景、吳鏵昇、徐崚峰、李智朗、朱啓宏、歐智健、何嘉誠、李敬斌、李政霖、楊力衡、李文迪、施浩弦、梁智誠、彭梓亨。

*9月10日主場門票資訊將於稍後公佈,敬請留意*
時間錯晒西木履唔切新就要打兩場
人都係狼人揀
不過掉轉諗狼而家同西木打好關係或者show下quli 起碼都仲可以r返個助教位
當面試assistant manager
人多既你都可以聯群結隊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞