信用卡討論區(202) 呢度唔係CS,睇咗頭post同terms,追埋 post 先問/RIP,永遠懷念家姐

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
同埋等offer呢招每次只可target一間酒店?
如果一個trip要book幾間就有排搞
Email同agoda講返
掉轉前面100k個上限都無計你無揀嘅cat啦
好公平
Ching 試過claims 到?
有無email address
Btw問左cs簽滿左15萬額外果1000rc最快都要下年先回返
逼你要小氣簿mark低
vs 3x 唔跟 cat 一樣係 cap 100k
撈亂好正常
pish
應該有撳過都會出offer, 減幾多就又係海鮮價
想問下渣打出糧戶口係一定要SI自動轉帳過去定係每個月手動都得
想問吓有冇人知道247 fitness健身室月費當唔當網上簽帳?
穩陣就SI
但手動都有人係成功的
https://www.facebook.com/FlyForMiles/posts/pfbid03V9AuWtcKepk99ctWemobCPp7rH1rBTDcbjvn8RWLVxJLJrzap8DgdiVnvY9fcPSl
我回應緊黎明之前最為黑暗巴打個po喔
無人問Aeon收費如何 麻煩看原文先
我知呀,所以我咪解釋返aeon個手續費回贈promo其實係點囉
重點係cbf肯定無得退
可以,亦都成功試過。但係佢係退濕鳩會員獎賞比你下次訂房用(仲有限期)。唔係退cash
Agoda用會員登入成日撳反而會加你價,仲濕鳩咁寫last一間房都 如果價格唔係差太多一律用Expedia
呢個都係我屋企人寧願用expedia的原因

同一間大家都咩都唔做agoda平400
有無大佬知Airbnb 用邊張卡最抵?
好似見airbnb無乜特別promo
係唔係用explorer簽外幣已經係最抵?

目前有em explorer sccx mmp
當然差咁遠就另計
但係唔知點解我屋企人搵親都係expedia平D
仲要訂到變金會員,更加無理由唔用
自動通常都唔計
OTA啲會員冇咩用 Hotel group/ airline loyalty programme重話可以養下
其實係因為金會員會再平D,所以用的機會多左
唔係因為要養住
Agoda我習慣用無痕chok到啱價去到俾錢頁先login
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞