朱茵 黎姿 依家真係被吹大晒竟然可以吹到上神枱

214 回覆
35 Like 180 Dislike
佢五官柔和,但眉眼凌厲同充滿靈氣,嗰樣風格太明顯,就係清同靈動,配埋model身材,柔中帶剛,靚在佢嗰樣帶嚟嘅風格,而唔係五官,所以一啲都唔適合厚重髮型隆重造型同風格明顯嘅造型,亦或剛強造型,咁只會破壞佢原本有嘅風格,加上係硬照跌watt嗰個type,佢靚女嘅造型全部都係唔似歌手偶像

好似下面啲片咁,靚係靚,但根本講唔出佢係一個歌手偶像
https://youtu.be/Q-r955u_HbU?si=cGawAV_rzwMVT5MP
https://youtu.be/sEkt_l2dzug?si=uEoh6efBMP6Tm68Y
https://youtu.be/25hGuhXwF6s?si=bJ1U9mrV0MGk-ghM
呢啲咪係好多人吹奏嘅:
“優雅地老去(自然地死去)”囉
頭髮白咗,唔染就係咁㗎啦
短髮+baby fat+粗眉嗰幾張
完全唔掂

仲話佢細個住劏房定唔知乜
仲畀鄰居非禮
唔計佢生活 經濟同精神狀態
只講樣
佢順眼過而家嘅關芝琳
我以為佢真情先開始拍戲
同埋臥蠶好吸引
反而好多啲人話靚嘅都冇/唔明顯/只得眼袋
開心少女組佢好似係企後面嗰啲茄哩啡,主打嘅係袁潔瑩佢哋

王菲周慧敏起碼一開始初出道拍電影已經係做青春花瓶女主角嘅角色,雖然王菲嗰陣做緊歌手出名娘到爆但拍電影有人執吓佢變咗另一個人
你試吓將佢p返黑髮+執吓相?

佢係頭髮白啲咋嘛
塊面無乜紋,都唔係婆婆顏
面又無腫,輪廓仲係清秀
(關之琳嗰幅就腫咗嘞)
電視台嗰陣係好容易有知名度嘅,無論歌手定演員都係,做咗幾耐戲都可能唔及你做主持或一套劇出名
王菲點會娘到爆
佢身型靚,求其街市衫都model咁
姣余依家個樣好老成,完全唔掂,但仲勁多人吹奏
所以玉瑩個角色好啱佢 恃靚行兇
後宮啲女妒忌佢 要搞鳩佢
黎姿短髮
不嬲都話阿蛇個鼻真係差啲
喺佢果代嚟講係靚
你諗吓佢果代係胡杏兒果啲
問題係王菲外型或者嗰樣嘅弱點就係一啲都唔適合剛強硬朗自主獨立積極向上嘅造型風格,都市女性或硬朗獨立比較誇張嘅風格,造型風格太明顯結果就係炒晒車對佢嚟講求求其其一件瞓覺衫睡褲冇乜特別風格嘅造型先啱佢,佢外型風格本身柔中帶剛,剛中帶柔嗰啲風格係同佢完全唔夾結果換嚟嘅係大炒車,佢淨係適合嗰啲生活化造型風格真實生活會用嗰啲造型,例如皇庭個個都oL look 顯得佢好突出一副格格不入feel,長髮真係成個權貴後代太子女嘅feel,著緊睡衣casual wear 嗰feel仲明顯,仲有千歲情人,天之驕女何不食肉糜嘅款
黎姿短髮個look好似男人, 跟住又黑
嘴上面睇落仲有d汗毛, 搞唔撚掂
王菲 李嘉欣無波扣分
其實d hamsup仔留意更多係因為大
唔錯
愛美神飛彈
佢長髮好過朱茵嘅,朱茵拍埋佢度成件妹仔咁
連欣宜都可以做導師,娛樂圈係冇野冇可能
睇呢齣戲先覺得佢真係好靚
趙敏》周芷若
應該係受到 扣你50分 深深吸引左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞