朱茵 黎姿 依家真係被吹大晒竟然可以吹到上神枱

214 回覆
35 Like 180 Dislike
紅菇普通料炸喎 揀張你最靚既相出黎秤下
你講嗰堆人無一個有朱茵最出色嗰樣嘢
有得屌一定係揀朱茵
最正係制服誘惑
美乃雀真係好似以前李嘉欣個樣
你講嗰啲咪又係差唔多
佢硬照會跌晒watt,兼且佢初出道已經全面追求型格同特別一啲都唔care靚唔靚fit唔fit佢,炒晒車被人屌被人笑都要繼續試,最緊要有noise
依家睇返佢受傷女人嗰年台慶同綵排完全兩個人嚟,綵排嗰個真係純死人好有令人戀愛嘅感覺,出到嚟嗰頭整到一舊舊化濃妝著埋啲懶型嘅衫變咗阿姐咁變得好柒歌手運動會佢本身仲要將隔離嘅周慧敏比下去佢嗰樣有種好清新嘅感覺,嗰樣甚至越放越靚仲要又高又瘦又白身型靚,又sweet又charm,直接將在場所有女歌手屌打晒,但條友永遠為咗要多一份型格同要顯得特別唔理fit唔fit寧願搞柒自己都要試

條友去咗台灣知道台灣保守,淨係重慶嗰個頭已經可以嚇死人,甚至著件運動服開記者會都make到noise,所以佢結婚之前喺台灣啲look正常好多變得好撚正,同香港嗰個周不時嚇死人係兩條友嚟
真啊,記得當年tvb幫Aaron 搞咗嗰電視show,佢哋兩個做嘉賓真係冇得比,完全唔同級數
睇李麗珍卿卿算數
周慧敏黎姿都出名㗎
好柒咩,我覺得幾正呀,嗰樣冇乜點變,當然化咗妝會sharp啲
Ching小心呀,紅姑喺連燈捧到神枱級史一美女嚟㗎
冇乜邊個可以拍埋藍潔瑛而唔被判刑
佢真係麻麻,初出道好唔掂,幾年後執完又大個咗做歌手拍劇都係普通貨色直到古惑仔開始突然靚咗好多,記得佢以前同阿旦拍嗰套小男人,同埋郭富城嗰套都係好普通
但都係輸俾朱茵
王菲夠普通大陸妹樣, 你都吹到好大啦, 有乜出奇, 各人審美觀不同
個氣質冇得輸 扮唔到
梗係要!

唔係點顯得自己眼光獨到,品味高人一等
永遠講緊啲港星都會有個懶係眼光獨到嘅人講啲其他地方嘅明星

做乜9啫其實
你依句說話只能夠係正常社會同正常人講

依度係連登

連登仔話第一你唔可以唔認同
修條眉換個妝都俾樓主形容到整咗容咁
後生朱茵都係好正wo
王菲幾正wo
王祖賢成日被人彈,淨係睇人硬照,睇吓人哋幾正先啦
https://youtu.be/IAv1KzOFXl8?si=HEZtzGp7xXvadK7t
而且出道前已經係女神級,大美人唔係浪得虛明,仲紅到去日本。如果佢都唔靚,咁我上面講嗰啲除咗李嘉欣全部都係柒到仆街
王菲就唔好拎黎講啦
黎姿呢啲十幾歲就出嚟做嘅臭雞
臨老仲要去呃個跛嘅老坑
都有人吹湊真係黐撚線
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞