朱茵 黎姿 依家真係被吹大晒竟然可以吹到上神枱

214 回覆
35 Like 180 Dislike
最近見到嗰投票朱茵竟然咁多人吹捧仲吹到香港史上最靚之一美若天仙仲靚過鍾楚紅
依家睇返王菲李嘉欣周慧敏正式出道前被人執之前嘅相,再對比朱茵出道後嘅相,佢連冇化妝嘅王菲李嘉欣周慧敏都撼唔贏,朱茵真係要打好燈光化嗰靚妝先見得人,咁都叫美若天仙,唔怪之得通街都係女神啦
朱茵黎姿仲要已經係執好咗出咗道
朱茵

王菲

周慧敏

黎姿

李嘉欣
記得有條友用朱茵同紅姑相比
話咩紅姑嘅笑容仲吸引過朱茵
黐線,完全唔同級數,點解要拎朱茵比 紅姑係完全唔同級數程度吊打
個比喻就好似係,張學友唱歌都幾好聽喎,仲好聽過姜濤
黎姿拍埋藍潔瑛度都要被判刑…
你比喻都幾正
忙到嗰下打咗個突
就算紅姑唔係五官頂級精緻嘅大美人 但都未至於要同朱茵相比啩
朱茵除咗逃學威龍同西遊記呢兩套靚啲之外,其他作品都麻麻地黎姿起碼20-30幾歲嗰陣都ok嘅
黎姿其實好麻麻
C字頭女團屌打班廢老啦
柒嘅程度上係嘅
一個藍潔瑛收晒佢哋皮啦
各花入各眼姐
咩都要有高有低咩
我嗰兩張長髮咪就係廿三廿四歲嗰陣
樓豬講嗰堆咪又係古老石山
兒登應該開個娛樂老人台俾班戇鳩兒登仔吹奏呢班老野
佢古惑仔先開始突然變靚咗,但都係要濃妝先會靚,同王菲張國榮拍嗰套乜乜沖繩個個要輕裝上身,佢真係好普通,竟然被已經睇落殘晒好頹同以前差好遠嘅王菲張國榮屌打,連梁家輝都好睇過佢
黎姿
佢有啲似石原美美嗰種,早期未搵到自己嘅風格
條眉太唔襯佢
朱茵冇左對波,得返幾多觀眾

齋計90年代宮澤理惠殺哂
咁都有人吹奏佢女神
未執個樣真係好肉酸
成日覺得王菲個樣嚴重被低估
其實佢可以好撚靚
仲要靠濃妝,乜乜沖繩嗰陣已經係佢搵到風格嘅時期,只係嗰套戲大家要輕裝上身,佢即刻唔掂,本身王菲張國榮嗰陣已經殘晒好頹,疲態盡現,睇落已經唔多吸引,比以前差好遠,但佢竟然可以被咁嘅狀態下嘅王菲張國榮屌打,拍埋去真係好普通
都唔使出動到王菲張國榮 你咪鋪過一張相佢同短頭髮嘅袁潔盈合照俾人屌打到一戙都冇
袁 短髮係颯爽又有英氣兼靚 又唔會男人婆
蘭子係大傻個女!?
周慧敏張相柒到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞