朱茵 黎姿 依家真係被吹大晒竟然可以吹到上神枱

214 回覆
35 Like 180 Dislike
原來係咁?
本身carry 到近乎skinhead嘅髮型嗰底唔會差得去邊,可想而知條友平時唔理好醜只係為求標奇立異同型格
https://youtu.be/ucDlxb1xGmM?si=RweYeaNOu0wf42fD
朱茵又表情鬼馬
黃玉郎
初出道靚到dum一聲不過好快殘,兩三年後已經殘咗
紅姑初出道
唔知點解,硬係覺得似男人
王菲都唔係賣靚,亦冇乜人認為佢好靚,會攞嚟同林青霞關芝琳依啲比,仲要癲到吹到靚過佢哋依家睇返啲片唔少細show同花絮同埋台灣嘅佢比印象中靚好多,甚至仲靚過同場班玉女歌手,平時被低估吹吓佢有乜所謂雖然佢外型只適合拍戲,做歌手唔靚嗰種,佢做歌手行前衞路線先會行得遠

反而陳慧琳依家睇返其實吹大咗,比以前印象中嘅佢好似唔同,依家睇返唔覺靚,張學友mv影響太大
講男人,李若彤更加似
可能年代唔同 審美觀唔同
我真係覺得好一般
Btw第3張有啲似藤麗明
仲有依家吹到後生好靚嘅鄭秀文,幾時靚過,拍電視劇嗰陣佢最靚嘅時候都係唔靚,夏日麼麼茶嗰時先開始順眼

因為佢真係有啲女生男相
不過出名嘅大美人我覺得大部份都係偏中性樣
呢度講嘅中性唔係唔男唔女嗰種中性
而係係男係女都靚嗰種中性
例如靚女得嚟有英氣
不過呢類長相係呢個generation可能唔係好流行
有人吹佢後生好靚咩
就係近年突然有唔少人吹佢後生好靚
仲有朱茵我都未show佢身高問題,又黑又矮成個妺仔咁
我覺得啲人係想突顯佢現在唔掂啫
講真我冇覺得佢而家好差亦唔覺得以前叫好靚
以前叫做後生啲
孤男寡女嗰期係ok順眼有特色
同埋佢演戲有佢嘅charm
但講樣佢真係唔關靚字事
👙👙👙👙
🍺🧐🐶
其實你應該貼左黎姿最醜嗰堆相出黎比又唔多公道 我覺得佢好得喎 紅姑靚但唔係人人鍾意嘴大女人 唔同意可以公認屌打朱喎
黎姿藐咀藐舌樣+娘爆
女人唔會鐘意
果個年代啲男人都係當佢配角
楊恭如果type
一定係老鼠安
佢係靚女 只係佢唔sell呢樣野
但係兩個命運差好遠
https://youtu.be/Jtv5V0ZVVq8?si=UFTvydPacmUVAPGW

唔係呀,雖然晚年殘晒,但都重有返後生嗰陣嘅輪廓
你#1揀王菲嗰幾張相我覺得真係幾靚
眉清目秀柔剛並重
當然好難同混血嘅比,但擺喺今時今日睇都係靚
佢個樣變化都幾大
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞