朱茵 黎姿 依家真係被吹大晒竟然可以吹到上神枱

214 回覆
35 Like 180 Dislike
玉瑩小主 林大人黎啦
咁都男人樣
標𡟹到咁
最近見到嗰投票朱茵竟然咁多人吹捧仲吹到香港史上最靚之一美若天仙仲靚過鍾楚紅

因為最近拍viutv 丫嘛
yup
值得注意嘅係黃玉郎都唔一定有豬食
最靚嘅黃蓉頭兩位
傅穎是幾正
有波
個輪郭已經好唔錯
不過就無乜老身
朱茵好多時候都黑到賓妹咁
呢兩套化妝打燈好勁
我都睇過啦,好黑得嚟又矮唔多掂同埋我post嗰啲已經出咗道啦,同埋我講嘅係執唔係話整,講嘅係係正式出道後有專業化妝師髮型師甚至形象指導等等嘅支援,正常嚟講係靚過正式出道前,好似黎明劉華sammi許志安嗰啲都係咁,依個係好正常嘅事,撚有講到佢整

當年被向華強嫌佢外型好唔掂要陣前易角,導演堅持要佢先有得繼續演,依個係導演親口講嘅,唔係你自以為嘅嗰啲農場文,佢做嗰啲戲同啲show我好多套都有睇過,唔似你自作多情自以為彈佢嘅都係睇咗content farm先會咁,條友仲要本身係喺上面被人吹上神枱,當年喺香港根本冇輪到佢,有星星開靚頭都係半紅不黑咁嘅款,要走去賣性感王晶Epson廣告,但都係半紅不黑咁嘅款
黎姿條完條眉變咗另一個人
汁?
好多女明星後生個樣都好腫
反而膠原蛋白流失之後
輪廓岀好多
呢個比賽喺高登時代到膠登再到連登
已經舉辦過幾十屆
無聊到抽筋
隔離係咪馬蹄露

左邊果個
紅姑靚得嚟 個樣偏老
可能個個年代打扮問題
冇少女感覺
好老成
唔好話全盛期,就算依家有得俾你屌你又咪係屌,
咪又係你一生入面屌過最靚嘅女人
有病同正常個樣都爭好遠啦
李嘉欣先真係最overrated
kayan9896正好多
依家啲女 Collar LT Ivy So完勝
佢面型好多角,有baby fat 嗰陣先係perfect
佢出道後喺香港得千歲情人延續依個風格符合依張相出道後被人執咗嗰look之後應有嘅期望同風格,其他時候往往係綵排嗰look靚過正式出show好撚多,包括菠蘿頭同台慶仲有嗰啲大show佢綵排仲靚過晒同場啲女歌手,仲有歌手運動會又係,王馨平周慧敏嗰啲拍埋去竟然唔夠佢嚟,但到正式出show宣傳就變咗另一條友,過度追求特別或型格反而喪失自己,揚短避長,變得好柒,兼且佢係硬照好唔掂但影片靚嗰類,佢本身外型唔似歌手亦唔啱做歌手,歌手要求嘅造型風格唔啱佢外型style
討論呢啲婆婆做乜鳩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞