[正價2340][Nintendo Switch]買機x報價x放骨x鋪頭撚狗交流中心[34]

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
好想買機啊

等埋2k18先出

9月尾真係等唔到
其實而家嗰價位大概幾多先叫接受到?
我見有啲賣緊2600好似唔錯咁

同埋想問下mh係咪可以cross platform同3ds一齊玩?
唔該曬

我理想價就2500以下剩機

9月尾真係等唔到

觀塘邊度有switch mon貼
觀塘邊度有switch mon貼

觀廣一定有
剛收到email通知, 我有買機了, yeah!

新手一問, 1+2同Arms 簡邊隻好? 謝謝

我未收到 收唔到係咪揀唔中?

大概係25號左右, 你係Fortress App 入面有冇收到email? 如果有就即係得左, 無就應該唔得.

有呀 佢叫我填番D個人資料 就可以保留優先買既權利

你同我情況一樣呀, 我email 左俾佢地話我賬號跟本齊晒所需資料, 佢地查完之後就話ok, 所以你見有個email. 我今日去攞左部機啦, 無晒殺爾達, 得返2隻game (三國志同Arms) 要焗買. 但citibank 滿$3000減$150, 再citibank 卡經 android/apple pay 再減多$50, total 平左$200

大概係25號左右, 你係Fortress App 入面有冇收到email? 如果有就即係得左, 無就應該唔得.

你同我情況一樣呀, 我email 左俾佢地話我賬號跟本齊晒所需資料, 佢地查完之後就話ok, 所以你見有個email. 我今日去攞左部機啦, 無晒殺爾達, 得返2隻game (三國志同Arms) 要焗買. 但citibank 滿$3000減$150, 再citibank 卡經 android/apple pay 再減多$50, total 平左$200

仆街了 無EMAIL 佢

仆街了 無EMAIL 佢

你而家快D email啦, 不過最快都要星期一先覆. 我個email同d staff 講要星期日前買, 所以你星期一先搵佢地都唔知仲有冇了. 不過都要試架啦.

9月尾真係等唔到

9月尾真係等唔到

琴日我係eshop買monhuntXX,但我入信用卡資料,買左第一次之後,出番主頁無dowloand到,跟住我再入多一次資料先成功dowload到,扣左兩次錢,依家點算好
諗緊好唔好買aeon個arm套裝算 都唔係好骨既
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞