[正價2340][Nintendo Switch]買機x報價x放骨x鋪頭撚狗交流中心[34]

1001 回覆
5 Like 0 Dislike

2580賣曬啦,舖仲話呢個價佢蝕
咁有良心唔想佢執

點解賣高過原價都會蝕?
來貨價都高過原價?定賺少過其他人叫蝕咗?

無屈多你幾舊水真係蝕左架啦

仲勁過iPhone
過左成半年都炒緊

咁有良心唔想佢執

點解賣高過原價都會蝕?

仲勁過iPhone
過左成半年都炒緊

iphone勁好多,由4至5s都炒到成年,係6之後先冇炒得咁勁

咁有良心唔想佢執

點解賣高過原價都會蝕?

用機會成本計

咁有良心唔想佢執

點解賣高過原價都會蝕?

仲勁過iPhone
過左成半年都炒緊

iphone勁好多,由4至5s都炒到成年,係6之後先冇炒得咁勁

差好遠,只計 ip6 開頭大機16gb 炒高接近成倍,長期細貨缺貨冇貨,要自用真係要加千幾蚊先入到,之後大細機炒到新年都仲有水位,switch 肯比貴三舊就有機,同ip邊有得比 (絕對支持原價先好買)
mh先好笑 3ds 本身都炒唔起

依家借swutch個勢炒

食屎啦

咁有良心唔想佢執

點解賣高過原價都會蝕?

炒價入正價賣
良心舖

今日問九龍灣UNY話短期唔返貨 因為上星期返左大貨

收皮啦on9仔 一時就唔加密 一時就話無貨
司馬昭之心 炒狗死全家

你都on99 7頭 你咁能陰謀論返屋企玩你老母個hi

咁有良心唔想佢執

點解賣高過原價都會蝕?

仲勁過iPhone
過左成半年都炒緊

差好遠,只計 ip6 開頭大機16gb 炒高接近成倍,長期細貨缺貨冇貨,要自用真係要加千幾蚊先入到,之後大細機炒到新年都仲有水位,switch 肯比貴三舊就有機,同ip邊有得比 (絕對支持原價先好買)

你唔計%?iphone本身就七千幾

司馬昭之心 炒狗死全家

老羞成怒

你係呢個post搞事起碼已經第三次 當人傻仔

司馬昭之心 炒狗死全家

屌你老母死全家啦
想問日本買機 返香港用唔用到

用到 但個日本個火牛係兩腳 返香港要用3腳

司馬昭之心 炒狗死全家

老羞成怒

你個新ac咁吉,乜柒都冇
都好難令人相信你唔係炒狗喎巴打
mh先好笑 3ds 本身都炒唔起

依家借swutch個勢炒

食屎啦

果時炒唔起知一定會有switch 遮 果時都出左switch

司馬昭之心 炒狗死全家

老羞成怒

屌之前放料
幾次都唔加密已經知咩料啦

司馬昭之心 炒狗死全家

老羞成怒

唔關新舊AC事 你追返佢係呢個post講過啲咩就知佢係人係鬼

我係咪要開個tg channel再人手認證先share我目測所見的料呢

邊間

邊間

咪撚信啦好無

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞