[正價2340][Nintendo Switch]買機x報價x放骨x鋪頭撚狗交流中心[34]

1001 回覆
5 Like 0 Dislike

邊間

咪撚信啦好無

炒狗嚟,show blocked user
佢都唔知問咗幾多次邊間
今日問九龍灣UNY話短期唔返貨 因為上星期返左大貨

收皮啦on9仔 一時就唔加密 一時就話無貨
司馬昭之心 炒狗死全家

你都on99 7頭 你咁能陰謀論返屋企玩你老母個hi

老羞成怒

你係呢個post搞事起碼已經第三次 當人傻仔

你個新ac咁吉,乜柒都冇
都好難令人相信你唔係炒狗喎巴打

唔關新舊AC事 你追返佢係呢個post講過啲咩就知佢係人係鬼

問過既人都知唔到賣個日都無人知
佢係後面做訂貨呀
貼職員證黎咪信

我就上左岸 咪睇下你班on9 慢慢等 繼續食白果啦
慢慢精神勝利啦 炒狗死全家😂😂😂

上左岸同炒狗有衝突
慢慢死全家啦

上左岸同炒狗有衝突
慢慢死全家啦

你慢慢加密你老母個hi

上左岸同炒狗有衝突
慢慢死全家啦

日日周圍搵機啦 7頭皮

上左岸同炒狗有衝突
慢慢死全家啦

日日周圍搵機啦 7頭皮

上左岸仲幫人打去uny揾機你真係好有心
想玩好多隻GAME 但連機都未買
一定唔會炒價入

2580淨機任買

2580淨機任買

炒狗扮有興趣
你講3000淨機都會有人話仆去買

上左岸同炒狗有衝突
慢慢死全家啦

日日周圍搵機啦 7頭皮

佢唔係舖頭職員打手就應該低能,自己買左機重同d未買到機買家吵
一定要正價入 我就係成功例子
杜絕炒狗

上左岸同炒狗有衝突
慢慢死全家啦

日日周圍搵機啦 7頭皮

佢唔係舖頭職員打手就應該低能,自己買左機重同d未買到機買家吵

你地繼續搵機啦 我入來笑九你地地班傻西 日日周圍搵機 我係炒狗 職員 死全家又好 咩都好 冇錢咪唔好學人打機啦

上左岸同炒狗有衝突
慢慢死全家啦

日日周圍搵機啦 7頭皮

你地繼續搵機啦 我入來笑九你地地班傻西 日日周圍搵機 我係炒狗 職員 死全家又好 咩都好 冇錢咪唔好學人打機啦

發爛渣

我正價買mh機呀
想問下有無lan 線轉插可以直接插落部機度?
我見好多轉插都係係駁mon 果個盒仔度
但我間房無mon , 想直接駁落機玩

上左岸同炒狗有衝突
慢慢死全家啦

日日周圍搵機啦 7頭皮

你正職炒狗 唔日日上黎撚人點對得住你份糧
炒狗派條咁既on9 要我地支持靈壽孽?
不了
就算上左岸 經過見到都上黎報下價
點都唔幫炒狗你買啊

上左岸同炒狗有衝突
慢慢死全家啦

日日周圍搵機啦 7頭皮

想買正價機=冇錢唔好打機,你d邏輯真係嘆為觀止

你咪笑囉 ,不過我地唔需要你件舖頭打手賴好心入黎報價/話我地知邊度有貨冇貨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞